Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan lehet sértés nélkül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet sértés nélkül elmondani, hogy nekem nem mindig elég annyi, hogy megnyalja a mellem és egyből mászik a lábaim közé?

Figyelt kérdés

A barátnőm néha úgy jön haza a melóból, hogy teljesen odavan, hogy szexelni akar. Aztán mivel este kerül rá sor, ezért ő teljesen kivan, neki elég egy kevés izgatás.

Nekem sem kellene sok, persze...de mégis valamivel több, mint neki. Én szeretek játszani, incselkedni, szeretem az előjátékot és a szexet is kiélvezni. Pl ha hallom/érzem, hogy közel van, akkor nyújtani rajta kicsit... de ő meg valahogy sietsnek tűnik. Mindig mintha csak túl akarna esni az elején. Hogy lehet sértés nélkül elmondani, hogy többre vágyom?

2020. okt. 15. 10:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem a szexben történő eltérés köztetek a legnagyobb gond... hanem az érzelmi eltávolodás, azért nem figyel rád mert nem akar rád figyelni már annyira. Ha nem rázzátok helyre a kapcsolatot akkor ennek előbb-utóbb zsákutca a vége.
2020. okt. 15. 13:10
 12/14 A kérdező kommentje:
Azt hiszem inkább a fáradtság volt a baj. Most lazábbak a napjai, most (ma) sokkal jobban figyelt és kitartóbb volt, mint egy nehezebb napon.
2020. okt. 15. 20:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A stressze munka könnyen hazavágja a családi életet. Beszélgessetek, oldd fel a napi feszültséget!
2020. okt. 16. 08:01
 14/14 A kérdező kommentje:
Igyekszem én is jobban partner lenni, mert tudom jól, hogy dolgozni kell a kapcsolatunkért.
2020. okt. 16. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!