Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan lehet sértés nélkül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet sértés nélkül elmondani, hogy nekem nem mindig elég annyi, hogy megnyalja a mellem és egyből mászik a lábaim közé?

Figyelt kérdés

A barátnőm néha úgy jön haza a melóból, hogy teljesen odavan, hogy szexelni akar. Aztán mivel este kerül rá sor, ezért ő teljesen kivan, neki elég egy kevés izgatás.

Nekem sem kellene sok, persze...de mégis valamivel több, mint neki. Én szeretek játszani, incselkedni, szeretem az előjátékot és a szexet is kiélvezni. Pl ha hallom/érzem, hogy közel van, akkor nyújtani rajta kicsit... de ő meg valahogy sietsnek tűnik. Mindig mintha csak túl akarna esni az elején. Hogy lehet sértés nélkül elmondani, hogy többre vágyom?

2020. okt. 15. 10:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne sértő ezt elmondani így ahogy leírtad?
2020. okt. 15. 10:17
 2/14 A kérdező kommentje:
Könnyen megsértődik. Azt vonná le ebből, hogy nem elég jó.
2020. okt. 15. 10:18
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát mert nem is az.

Nem értem miért kell szépítgetni a dolgot és nem kerek perec megmondani a párunknak,hogy mit élvezünk és hogyan.

Mond meg neki,hogy jó vele a szex de az előjáték nem.

Ha meg megsértődik az igazságon ahelyett,hogy megérti és változtat akkor egy nagy gyerek.

2020. okt. 15. 10:21
 4/14 A kérdező kommentje:

Elmondtam neki már, mit szeretek, hogyan szeretem. Ha soha nem lett volna téma, akkor nem zavarna, hogy el kell mondjam.

Viszont így, hogy hónapok után is még gyakran csak úgy a közepébe vág, mert ő elég izgatott... :/

2020. okt. 15. 10:29
 5/14 *Felhasználói név ***** válasza:
82%

Intézd úgy a körülményeket. Fogd le a kezét, húzd oda hogy megcsókolhasd, simogasd vagy csak masszírozd meg először

Biztos vagyok benne, hogy el tudod intèzni :)

2020. okt. 15. 10:34
 6/14 anonim ***** válasza:
89%
Kikötözöd a ágyhoz hogy ne tudja hasznàlni a kezét és megmutatod rajra hogy szereted. Játéknak sem utolsó.
2020. okt. 15. 10:56
 7/14 anonim ***** válasza:
80%

Jól hangzik amit a 6-os ír.

Ettől függetlenül ez lehet egy olyan probléma, amit hosszútávon nem lehet megoldani. Mások az alapvető elvárásaitok, a tempó. Ha ő az a fajta, aki nem bírja sokáig, akkor ki fog készülni, hogy perceken keresztül kelljen csókolózni, meg mellett maszírozni, stb. Neked nem lesz elég az előjáték, fogod érezni rajta, hogy sietne és türelmetlen. Nem azt mondom, hogy akkor kész vége, szakítani kell, de nagyon tudatosan kell dolgozni az ügyön. Az viszont nem segít ha besértődős fajta.

2020. okt. 15. 11:05
 8/14 A kérdező kommentje:
Többnyire hangulatfüggő nála. Néha olyan heves, sietős... vagyis mostanság az. Mióta dolgozik, egészen másmilyen lett.
2020. okt. 15. 11:21
 9/14 A kérdező kommentje:

Rövidre vágta a haját, még a kajáját se csinálja meg magának, fekszik és filmezik, ha itthon van.

A szexben is másabb lett, hevesebb, sietősebb, néha kicsit figyelmetlenebb.

2020. okt. 15. 11:22
 10/14 anonim ***** válasza:
88%
9! Akkor megérett a kapcsolatotok arra, hogy rövid uton kirugd!
2020. okt. 15. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!