Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Minden sértés nélkül kérem:...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden sértés nélkül kérem: valaki elmagyarázná nekem hogy két lány hogy tud szeretkezni?

Figyelt kérdés
Csak egy kíváncsi fiatal pasi vagyok, nincs semmilyen előítéletem és bajom sem ezekkel a kapcsolatokkal és tényleg csak érdekel, hogy nálatok mi tartozik a szeretkezésbe? Vagy hogy megy ez nálatok?

2017. márc. 2. 22:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Nem kell annyira magyarázni, hogy nem akarod megbántani őket, hiszen semmi bántót nem írsz. Felteheted egyszerűen is a kérdést. Aki megsértődik rajta, magára vessen. Hisz téged érdekel valami, és itt megkérdezed, ez teljesen normális.

Ujjazni, nyalni tudják egymást, ollózni, segédeszközöket használni. Az ollózás gondolom, elképzelhető, mit jelent.

2017. márc. 2. 22:27
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
"tribbing".. egymás kézzel izgatása egyszerre, nyalás, ujjazgatások, egymás melleit összedörgölik, ilyenek. Meg lehet segédeszköz is.
2017. márc. 2. 22:33
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
Mi a parommal nyaljuk egymast ,meg esetleg 1 ujjal ujjazuk egymast ,esetleg kezzel ,segedeszkozt nem hasznalunk , ollozni is szoktunk, am talalkoztam mar fiukkal akik el nem tudjak kepzelbi:D ez aranyos , bar neha en is gondolkodom h heterok kozott van e oral altalaban,ilyen ez :D
2017. márc. 4. 13:49
 4/12 A kérdező kommentje:
Műveletlen vagyok ebben a témában, mi az az ollózás?
2017. márc. 4. 13:54
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Ollósan széttett lábakkal összedörzsölik a puncijukat. Elvben. Filmen létezik, de aligha kivitelezhető, mert ugye nem a punci maga, hanem a csikló érintése a cél, az meg nem fog így összeérni (artisták, jógaművészek, talaj- és szertornászok előnyben).
2017. márc. 4. 14:23
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

#3 "néha én is gondolkodom h heterók között van e orál általában".

Általában?! Hajaj, de mennyire! Találkozáskor, ha zárt helyen vagyunk, a párom néhány heves csók és ölelés után a lábam közé nyúl, ellenőrzi az állapotomat, felderül az arca a tapasztaltaktól, és azonnal előveszi a farkamat, hogy a szájába vehesse. Minden rendes szeretkezésünk nyalással indul, elélvezésig. Azt állítom, hogy amit a leszbikus lányok egymással csinálnak, azt egy férfi is meg tudja tenni nekik. És persze sokkal többet is, mert nincs az a strapon, dildó, vagy vibrátor, ami fölérne egy merev farokkal, ami a szeretett személyhez tartozik.

Persze tudom, hogy értelmetlen a meggyőzés, de azt szeretném, ha minden leszbikus tudná, hogy valahol egy férfi magányos miatta.

2017. márc. 4. 23:41
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tud mindent megadni egy férfi ugyanis ,pont a vágyott dolgot nem, az pedig maga a nő.

Ahogy a felettem szólók is írták minden úgy zajlik.

Tudom nehezen képzelhető el s már én is kaptam ezt annyiszor meg.

Egyébként az ollózást is lehet élvezni ,csak a megfelelő pózt kell megtalálni.

2017. márc. 5. 06:32
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
3 as vagyok :D en nem szeretem ha bennem van valami ,de koszonom :D
2017. márc. 5. 17:44
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
#6 vagyok. Köszönöm, hogy megértettétek.
2017. márc. 5. 18:43
 10/12 anonim ***** válasza:
71%
Ujjazás, nyalás, valamint számtalan segédeszköz létezik. Az ollózás... hááát... nekem nem jött be. Azon kivül bármi jöhet.
2017. márc. 5. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!