Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden sértés nélkül kérem: valaki elmagyarázná nekem hogy két lány hogy tud szeretkezni?
Nem kell annyira magyarázni, hogy nem akarod megbántani őket, hiszen semmi bántót nem írsz. Felteheted egyszerűen is a kérdést. Aki megsértődik rajta, magára vessen. Hisz téged érdekel valami, és itt megkérdezed, ez teljesen normális.
Ujjazni, nyalni tudják egymást, ollózni, segédeszközöket használni. Az ollózás gondolom, elképzelhető, mit jelent.
#3 "néha én is gondolkodom h heterók között van e orál általában".
Általában?! Hajaj, de mennyire! Találkozáskor, ha zárt helyen vagyunk, a párom néhány heves csók és ölelés után a lábam közé nyúl, ellenőrzi az állapotomat, felderül az arca a tapasztaltaktól, és azonnal előveszi a farkamat, hogy a szájába vehesse. Minden rendes szeretkezésünk nyalással indul, elélvezésig. Azt állítom, hogy amit a leszbikus lányok egymással csinálnak, azt egy férfi is meg tudja tenni nekik. És persze sokkal többet is, mert nincs az a strapon, dildó, vagy vibrátor, ami fölérne egy merev farokkal, ami a szeretett személyhez tartozik.
Persze tudom, hogy értelmetlen a meggyőzés, de azt szeretném, ha minden leszbikus tudná, hogy valahol egy férfi magányos miatta.
Nem tud mindent megadni egy férfi ugyanis ,pont a vágyott dolgot nem, az pedig maga a nő.
Ahogy a felettem szólók is írták minden úgy zajlik.
Tudom nehezen képzelhető el s már én is kaptam ezt annyiszor meg.
Egyébként az ollózást is lehet élvezni ,csak a megfelelő pózt kell megtalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!