Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg kellene sertodnom ra?
Csak ezért nem érdemes megsértődni.
Ha arra van szükséged, hogy megvigasztaljon, hívd fel másnap, meg fog hallgatni, hidd el.
Ha az én párom lennél én odautaznék hozzád és támogatnálak... tudom, hogy milyen nehéz ilyenkor és egy szerető társ támogatása rengeteg segít...
Nekem fura, hogy ha még messze is lakik nem ment el hozzád :/
Nekem elég fura, hogy tudatosan eldöntöd, hogy megsértődsz... ezt mifelénk játszmázásnak hívják.
Nem azt mondom, hogy ne eshetne rosszul, hogy a barátnőd bulizni megy, de a sértődés nem oldja meg ezt a helyzetet.
Én adott esetben jelezném, hogy ebben a helyzetben jólesne a támogatása, mert eléggé megvisel a helyzet. Azt nem várnám el, hogy ne menjen bulizni, mert nekem attól nem lesz jobb, ha ő is otthon ül, de a támogatására, együttérzésére számítanék, és ezt jelezném is felé egyértelműen. (Nem számonkérve, hanem az érzéseimről beszélve.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!