Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Minden sértés nélkül kérem:...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden sértés nélkül kérem: valaki elmagyarázná nekem hogy két lány hogy tud szeretkezni?

Figyelt kérdés
Csak egy kíváncsi fiatal pasi vagyok, nincs semmilyen előítéletem és bajom sem ezekkel a kapcsolatokkal és tényleg csak érdekel, hogy nálatok mi tartozik a szeretkezésbe? Vagy hogy megy ez nálatok?

2017. márc. 2. 22:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
89%
Hát mi az ollózás helyett full misszionáriusba nyomjuk, igy a csiklonkat dorgoljuk ossze és érezzuk egymás punciját és nedvét. Mind ezt úgy hogy a párom feneke alá teszek egy párnát ami megemeli a derekát, jobban széttudja tenni a lábát én pedig jobban hozzáférek. Én is szét terpesztek hogy minél jobban érezzem. Mi szinte mindig ezt csináljuk, ritkábban van ujjazás, nyalás mégritkábban. Mind a ketten elélvezünk ebben a pózban és iszonyatosan élvezzuk. Tudjuk ülve is csinálni. Illetve hamarosan mi kipróbáljuk a felcsatolhatóst.
2017. márc. 9. 10:33
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

,,Persze tudom, hogy értelmetlen a meggyőzés, de azt szeretném, ha minden leszbikus tudná, hogy valahol egy férfi magányos miatta.,,

Mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet miattuk, annyira sajnálom őket... :D Szerinted ez engem érdekel bármennyire is?

,,azt állítom, hogy amit a leszbikus lányok egymással csinálnak, azt egy férfi is meg tudja tenni nekik.,,

1.Vagyis csak részben.. Azért én úgy érzem eléggé előnyben vagyok, hogy adott esetben, ha csak a barátnőm punciját akarom érezni az enyémen, akkor attól élvezek nagyokat, de ha épp behatolásra vágyom, akkor ott az ujja, vagy megdug felcsatolhatóst és attól élvezek nagyokat.:D Én legalább még variálni is tudom, nem hiszem, hogy egy pasinak letudnám szerelni a farkát.

2.Pont a lényeget nem tudod megadni férfiként.. Azt, hogy egy NŐRE vágyom.

2017. márc. 9. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!