Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért szólogat be nekem...

Miért szólogat be nekem állandóan két fiú?

Figyelt kérdés

Húgom volt osztálytársai.

Most kezdtek középsuliba.

Mindig amikor meglátnak el kezdenek rólam beszélni, beszólogatnak,kellemetlen helyzetbe hoznak.

Mindig találnak rajtam valami "említésre méltó" dolgot.

Nagyon elegem van már!

Tudtommal én nem ártottam nekik.

Közel állok ahhoz,hogy visszapofázzak nekik valami csípőset de attól tartok akkor még jobban rám szállnának.

Mire jó ez? Miért csinálják ezt? Nem hiszem el,hogy valakit az tölt el boldogsággal ha másokat szekálhat! Vagy mégis?

17/L

2016. nov. 22. 20:55
 1/3 Clay Morrow ***** válasza:
Ilyenek az emberek, szólj vissza !
2016. nov. 22. 22:04
 2/3 anonim ***** válasza:
"Nem hiszem el,hogy valakit az tölt el boldogsággal ha másokat szekálhat! Vagy mégis?" ez egy nagyon valós alap emberi tulajdonság. Furcsa hogy még ez nem tudatosult benned általánosban. De mindegy, nekem se. Az erőszak soha sem nem megoldás, kivéve négy szem közt, ha nincs ott senki és te nagyobbat ütsz :D. Agresszív emberek ellen megfelelően kell fellépni. Ja és hogy azt hogy kell?...
2016. nov. 23. 16:01
 3/3 anonim válasza:
Ismerik a húgodat, ez érdekessé tesz számukra. Meg lehet, hogy bejössz nekik, ezért rólad beszélnek, ha már veled nem tudnak.
2016. nov. 23. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!