Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy homoszexuális hogyan reagál ezekre a dolgokra?
Figyelt kérdés
Pl. van egy meleg fiú és próbál úgy kinézni mint egy lány. És nagyon szép is meg nőies arca van, mint pl Bill Kaulitznak. És a legtöbb hetero pasi nem is undorodik tőle, hanem megnézik és olyanokat mondanak hogy "nem vagyok buz.i de barátnőnek elfogadnám." mert tényleg nagyon szép. Akkor ő ezt sértésnek veszi h csak azért találják vonzónak mert lányos kinézete van,vagy bóknak hogy hetero pasik is megkérdőjelezik a szexualitásukat miatta?2013. okt. 20. 13:32
2/20 anonim válasza:
hetero pasi végképp nem néz nőnek egy férfit, még ha 100%-ban átműtötte is magát.
Bocsi de ez undorító amit leírsz. Fúj.
3/20 anonim válasza:
Szerintem egy hetero nem mondd ilyeneket egy emberre, ha tudatában van annak, hogy akiről beszél, annak pénisze van.
Amúgy szerintem a melegek a férfiakhoz vonzódnak nem pedig egy olyan cicafiúhoz, aki úgy néz ki, mint egy csaj.
Bár ez csak tipp, én nem tudom.
4/20 anonim válasza:
Hetero pasi nem mond ilyeneket.
5/20 anonim válasza:
Aki meleg, azért miért akarna nőnek kinézni? Attól, hogy meleg még ugyan úgy férfi.
Te itt kevered a szezont a fazonnal.
6/20 A kérdező kommentje:
Nem mind mondja, akk maradjunk annyiban h elismerik hogyha lány lenne akkor szép lenne.
De akkor ő ennek örül??
2013. okt. 20. 13:41
7/20 A kérdező kommentje:
Én most 1 konkrét személyről beszélek. Kb ugy néz ki mint Bill Kaulitz, vagyis smink nélkül is összekeverhető egy csajjal. Csak annyi hogy ő meleg, és szeret nőiesen öltözködni meg viselkedni.
2013. okt. 20. 13:45
9/20 anonim válasza:
Hetero pasi nem mond ilyet. Max ha tényleg úgy néz ki mint 1 csaj max megbámulja. De gondolom örülne neki, miért venné sértésnek?
10/20 anonim válasza:
Jól értem, hogy te fiú vagy, és bejön neked egy lányos pasi ismerősöd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!