Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Egy homoszexuális hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy homoszexuális hogyan reagál ezekre a dolgokra?

Figyelt kérdés
Pl. van egy meleg fiú és próbál úgy kinézni mint egy lány. És nagyon szép is meg nőies arca van, mint pl Bill Kaulitznak. És a legtöbb hetero pasi nem is undorodik tőle, hanem megnézik és olyanokat mondanak hogy "nem vagyok buz.i de barátnőnek elfogadnám." mert tényleg nagyon szép. Akkor ő ezt sértésnek veszi h csak azért találják vonzónak mert lányos kinézete van,vagy bóknak hogy hetero pasik is megkérdőjelezik a szexualitásukat miatta?

2013. okt. 20. 13:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Bóknak tűnik.
2013. okt. 20. 13:35
 2/20 anonim ***** válasza:
5%

hetero pasi végképp nem néz nőnek egy férfit, még ha 100%-ban átműtötte is magát.

Bocsi de ez undorító amit leírsz. Fúj.

2013. okt. 20. 13:35
 3/20 anonim ***** válasza:

Szerintem egy hetero nem mondd ilyeneket egy emberre, ha tudatában van annak, hogy akiről beszél, annak pénisze van.

Amúgy szerintem a melegek a férfiakhoz vonzódnak nem pedig egy olyan cicafiúhoz, aki úgy néz ki, mint egy csaj.

Bár ez csak tipp, én nem tudom.

2013. okt. 20. 13:36
 4/20 anonim ***** válasza:
Hetero pasi nem mond ilyeneket.
2013. okt. 20. 13:37
 5/20 anonim ***** válasza:
62%

Aki meleg, azért miért akarna nőnek kinézni? Attól, hogy meleg még ugyan úgy férfi.

Te itt kevered a szezont a fazonnal.

2013. okt. 20. 13:41
 6/20 A kérdező kommentje:

Nem mind mondja, akk maradjunk annyiban h elismerik hogyha lány lenne akkor szép lenne.

De akkor ő ennek örül??

2013. okt. 20. 13:41
 7/20 A kérdező kommentje:
Én most 1 konkrét személyről beszélek. Kb ugy néz ki mint Bill Kaulitz, vagyis smink nélkül is összekeverhető egy csajjal. Csak annyi hogy ő meleg, és szeret nőiesen öltözködni meg viselkedni.
2013. okt. 20. 13:45
 8/20 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy meleg?
2013. okt. 20. 13:50
 9/20 anonim ***** válasza:
Hetero pasi nem mond ilyet. Max ha tényleg úgy néz ki mint 1 csaj max megbámulja. De gondolom örülne neki, miért venné sértésnek?
2013. okt. 20. 13:51
 10/20 anonim ***** válasza:
Jól értem, hogy te fiú vagy, és bejön neked egy lányos pasi ismerősöd?
2013. okt. 20. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!