Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zokon vennéd ha a barátnőd ezt mondaná?
Figyelt kérdés
Ismerősökkel beszélgettek, és viccelődtek vele, hogy a régi kapcsolatában nem úgy voltak a dolgok, ahogy ő akarta (az exe karatézott), mire ő : "Az más volt, most XY-t(engem) simán leütöm".2017. júl. 18. 20:40
2/12 anonim válasza:
A kérdezőnek: Ha csak ennyi volt akkor miért is parázol? Viccelődtek vele, ő is viccelődve válaszolt, nem gondolta komyan, de ezt neked kell tudnod, te ismered. Amúgy szokott szóban vagy máshogy durva lenni veled?Említetted már neki, hogy ez rosszul esett neked? Én nem venném zokon, főleg ilyen szövegkörnyezetben, szintén viccelődve azt mondtam volna, ne legyél benne olyan biztos, vagy én nem akarok karatézni, inkább gyere és próbáljuk ki az új Fa testápolómat(célzás a baseball ütőre).
3/12 anonim válasza:
Jézusom ki mondd ilyet? XDD Ez oké hogy vicc volt de 1. akkor se mondanék ilyet a páromról/párom előtt 2.eléggé egy morbid vicc volt....
Én egy kicsit berágnék rá
4/12 A kérdező kommentje:
#3, Nem szokott durva lenni szóban sem, igen, csak viccből mondta, de akkor is sértő, más viccet is mondhatott volna.
2017. júl. 18. 22:21
5/12 anonim válasza:
Nem a vicces zoknidat vetted fel reggel akkor, csípőből visszaszóltam volna, hogy vigyázz szivi, mert a végén még te leszel elkalapálva! :D
6/12 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kért, azt mondja, nem hmgondolta, hogy rosszul fog esni, de nem akart megbántani és, hogy nem gondolta komolyan, igazából nem ütne meg soha. Szent a béke:-)
2017. júl. 19. 20:56
7/12 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy túlreagáltad te is?
8/12 A kérdező kommentje:
Miért?
2017. júl. 21. 13:01
9/12 anonim válasza:
Mert egy ennyire béna beszólást értelmes ember visszavág egy poénnal és nem bedobja a hisztit, hogy még a másnak bocsánatot kelljen kérnie. Én is viszonylag érzékeny vagy, főleg, ha rosszabb napom van, de mielőtt kivágom a hisztit, elgondolkom, ér-e ennyit egy ennyire jelentéktelen és buta dolog miatt mosolyszünetet tartani. Nem bactatásból de sok bajod lesz az életben, aha ilyen merev és sértődös vagy lényegtelen dolgokban, tapasztalat...
10/12 A kérdező kommentje:
Most meg te reagáltad túl. Mindenkinek más az érzésvilága.
2017. júl. 22. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!