Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nektek nem esne rosszul ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek nem esne rosszul ha megkapnád, hogy túl csúnya vagy a párodhoz?

Figyelt kérdés
Nem érzem magam csúnyának,igényes vagyok,adok magamra de tény hogy ő szebb nálam.(Nem értem miért baj ez, én büszke vagyok rá).Ezt pasik mondták és tudom,hogy nem le kéne söpörnöm magamról, de olyan rosszul esett :-(

2016. szept. 14. 11:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
na és ? Bekaphatják.Te meg örülj neki hogy tudtál szerezni egy jó nőt
2016. szept. 14. 11:35
 2/11 anonim ***** válasza:
83%

Én egyszerűen nem foglalkozok mások véleményével. Túl csúnya vagy hozzá, túl okos vagy hozzá, ő túl csúnya hozzád, túl fiatal hozzád, túl idős hozzád, túl gyerekes hozzád, túl komoly hozzád... kit érdekel? :) Egymásnak feleljünk meg, és kész. :)

Olyan mindig lesz, akinek nem tetszik, hogy épp kivel vagyok, és mindig lesz, aki próbál beszólogatni. Nem foglalkozok vele.

2016. szept. 14. 11:36
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
Nekem volt egy barátnőm. Ő nagyon szép aranyos lány volt amikor megismertem. Én mondjuk szerintem átlagos srác vagyok, viszont szerintem a hozzáállásommal kompenzáltam. Minden jól is alakult a bemutatásokig. Szülei is, barátai is megállapították, hogy szebb embert érdemel nálam. Ez nekem baromira rosszul esett, ekkor ő még valamilyen szinten védett. Aztán pár hónap után már ő vágta ugyanezeket a fejemhez, gondolom kedves mama-papa-barát addig sulykolta ezt neki, amíg már ő is így gondolkodott. (Hozzáteszem nekem ő volt az első barátnőm, eléggé megviselt a dolog) Aztán amikor fél évre rá összejöttem egy még nála is szebb lánnyal, akkor meg belegondolt abba, hogy lehet elrontott valamit. Elkezdett írogatni, de kulturáltan leállítottam, ettől még ideges is lett, mert nem küldtem el az anyjába, hanem higgadtan megbeszéltem vele. Nem tudom, hogy a mostani barátnőmet érte-e miattam leszólás vagy támadás, ő ezt nekem nem mondta, de ettől nincs kizárva, viszont ő már másfél éve a párom, szóval ha gondolom be is szóltak neki, bevédett és kezelte a helyzetet. Sokat tanultam a dolgokból, az fix. 23/F
2016. szept. 14. 11:40
 4/11 A kérdező kommentje:
3-as nagyon ez nagyon tuti sztori csak nem kérdezett senki.Ez a leszbikus kategória.Egy nő egészen másként éli meg az ilyet.
2016. szept. 14. 11:54
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Bocsánat, nem figyeltem :/
2016. szept. 14. 12:06
 6/11 anonim ***** válasza:
87%

#3: Örülök, hogy végül jól alakult a sorsod, és nem szép dolog a káröröm, de exed megérdmelte, hogy most sz*póágra jutott. :)

Aki valóban szerelmes, annak nem lehet csak úgy telebeszélni a fejét. Egyrészt mert ő maga nem fogja úgy gondolni, másrészt meg annál jobban szeret, mint hogy más véleményét fontosabbnak tartsa az érzéseinél.

2016. szept. 14. 12:08
 7/11 anonim ***** válasza:
67%

#4 Miért is?

Szerintem ez inkább egyéntől és nem nemtől függ.

2016. szept. 14. 12:10
 8/11 anonim ***** válasza:
54%

(oké nem leszbikus de azért írok)

Én párom nagyon szép és nagyon jó csaj, szóval amikor valaki csodálkozik, hogy én egy átlagos srác, hogyan tudta összehozni, csak annyit mondok:

"Hát valamit tudhatok, hogy engem választott"

Ezzel általában le is zárul a téma.

2016. szept. 14. 13:31
 9/11 Daidalosz ***** válasza:
Nincs roda ember. Kulombozunk as ez zsep. A szerelem kemia. A boldogsagotok a fontos. Aldasom ratok. ;)
2016. szept. 14. 14:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Nálunk én voltam a 10/10 nő, a barátnőm meg többek szerint nem volt elég szép hozzám. Akkor természetesen megvédtem, hogy szeretem, meg hogy szerintem szép és ezt ma is igy gondolom, de végül valahol igazuk volt a felszólalóknak. A mostmár ex barátnőm amiatt, hogy ő kevésbé gondolta magát szépnek, minden más szép nőt, aki esetleg ismerkedni próbált velem, leszólt. Szerintem minden szempontból az az ideális kapcsolat, ha egy kategória vagytok, külsőre is és belsőre is.
2016. szept. 15. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!