Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Igaz, hogy a legtöbb leszbi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a legtöbb leszbi ronda kövér és fiús?

Figyelt kérdés

2015. okt. 31. 19:31
1 2 3
 1/23 anonim válasza:

ez nem a kinézettől függ....

szerintem ez nem igaz

2015. okt. 31. 19:34
 2/23 A kérdező kommentje:

szerintem sem, de mégis ez a tapasztalatom. azt modnják a jó pasik között soka meleg, a leszbik nagy része meg csunya.

több leszbit láttam csókolózni már buszon, utcán még 1szer boltba is, mind randa volt.

2015. okt. 31. 19:36
 3/23 anonim ***** válasza:
88%

Én csak egy leszbikus lányt ismertem, de nála szebbet azóta sem láttam. Egyszer összegabalyodott az akkori barátnőmmel és elég rendesen egymásnak estek. Nem volt szex, csak csókolóztak meg simogatták egymást stb....

Olyan szépet sem láttam azóta :)

2015. okt. 31. 19:39
 4/23 A kérdező kommentje:
szép látvány lehetett.:P te is az vagy?
2015. okt. 31. 19:40
 5/23 anonim ***** válasza:
Mi vagyok én? Én pasi vagyok bocs!
2015. okt. 31. 19:44
 6/23 A kérdező kommentje:
és te ezt hagytad? végig is nézted? *.* én is fiu vagyok am.
2015. okt. 31. 19:46
 7/23 anonim ***** válasza:
En leszbikus vagyok es erositem a kivetelt. Nem csak a kinezetem noies, de nem szeretem a fius dolgok nagy reszet, amit a ferfias leszbik (butchok) imadnak. Az a gond, hogy tenyleg van valami abban, hogy nagy resze a leszbiknak fius, en a szep lanyokat szeretem, es alig akad....
2015. okt. 31. 20:03
 8/23 anonim ***** válasza:
Én is leszbikus vagyok. Nem nézek ki se fiúsan,és még csak kövér sem vagyok. Nem tartom magam olyan világ szépnek,de sajna volt egy pár srác akinek "zsákutca" vagyok. :) És nőiesen szoktam öltözni (csak annyi,hogy sem a rózsaszínt,sem a szoknyát nem tűröm). Bár nem sminkelek,azért szoktam adni magamra ;)
2015. okt. 31. 20:09
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Én meg fiús vagyok.

Nem csak viselkedésre, de kinézetre is (még a hajam is rövid), ehhez képest elég sok pasi is bepróbálkozik nálam, gondolom annyira csúnya azért nem lehetek : )

Igaz kövér se vagyok.

2015. okt. 31. 21:31
 10/23 A kérdező kommentje:

utolsó ezzel nincs baj, attól lehetsz szép.

és csak nem vagy annyira fius, ha tetszel a fiuknak.;)

2015. okt. 31. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!