Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesz a legtöbb lány kövér?
Sajnos van abban valami amit mondasz. Biztonságban érzik magukat (úgy mint mi, mi is biztonságban érezzük magunkat és elkezdünk mackósodni->főleg ha jó kaját csinál a párod).
A másik, hogy sajnos a mai fiatalság lusta. Döglik a gép előtt egész nap. Egyre kevesebb olyan lány van ma, aki mosogat, takarít, egyáltalán megmozdul.
Ez így van a másik nemnél is. A szülők eltartanak, mi addig wowozunk meg cs-zünk. Ettől nő mindenkinek a p.csája.
Sajnos az exem is ilyen volt. Biztonságban érezte magát, lusta is volt. A szülei nagyon jól főztek, ami miatt kicsit kikerekedtünk. Előttem vigyázott az alakjára. Mellettem már nem... Egyik nap arra eszméltem, hogy egy tehén mellett fekszem, aki nem is elégíti ki a vágyaimat.
Egyrészt biológia ,mivel a nők ebben a korban állnak meg a fejlődésben és a szervezetük elkezdi felhalmozni a tartalékokat. Ezzel készíti fel a szervezetet majdani terhességre (biológiailag ez az ideális kor a gyerekszülésre)
Másrészt a fogamzásgátló 'áldásos' hatása.
El vagy te tévedve gyermekem..
Az ok baromi egyszerű!
A Fogamzásgátlók hízlalnak.
És 100 ból 95 már rendszeresen szedi 18 felett, de sok még 18 alatt is.
Igaz pasi vagyok, de ismerős a szitu. 26 vagyok, 4 éve élek a bnőmmel. Anno jól néztem ki testileg, izmos voltam stb, amikor már biztonságban éreztem magam úgymond, szal h nem hagy el, meg én sem őt, hanem hosszú kapcsolat, akkor elhíztam egy kicsit. Egy idő után már éreztem h őt zavarja, és engem is kezdett. Ha unatkoztam ettem, ültem a tv előtt, vagy a gép előtt. A sport kimerült abban h lementem a boltba.
Azóta elkezdtem kickboxra járni, nem mint küzdősport, hanem mint zsírégetés szinten. Azóta ledobtam 6 kg-t, újra van formám, a kapcsolatunk is helyrebillent.
Sztem a hízás annak a következménye, h vki ellustul, előtör belőle a biztonság érzet, h most már megszerezte álmai párját, régóta tart, már tökmind1 h néz ki.
És ez mind a 2 nemre igaz, nem csak a lányokra.
Amig egy pasi naponta kiveri, addig egy csaj hetente legalább 3x bevereti magának.
A gyerektől meg úgy fosnak mint az ebolától!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!