Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lesz a legtöbb lány kövér?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lesz a legtöbb lány kövér?

Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy 18-20 éves kor fele a legtöbb lány nagyon elkezd kövéredni, nagy lesz a seggük, narancsbőrösek lesznek stb.. Azok is ,akik amúgy nem voltak kövérek egyáltalán. Miért van ez? Igaza volt a Rém rendes családban Bundynak, hogy egy csaj csak addig szexis, amíg el nem veszed feleségül.. Lehet, hogy azért igénytelenednek el (sok levágja még a haját is), mert tudják, hogy van pasijuk, aki majd nyalja a seggüket úgyis? Elnézést kérek a kivételektől, akik nem lettek ilyenek.
2012. máj. 11. 10:20
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azert mert 17-18 eves korban mar testileg teljesen kifejlettek, es mar kevesebb etelre lenne szukseguk mint akkor amikor novesben voltak (ez a ferfiakra is ervenyes csak mi kesobb allunk le a fejlodessel)!
2012. máj. 11. 10:26
 2/47 Beviz Elek ***** válasza:
72%

Sajnos van abban valami amit mondasz. Biztonságban érzik magukat (úgy mint mi, mi is biztonságban érezzük magunkat és elkezdünk mackósodni->főleg ha jó kaját csinál a párod).

A másik, hogy sajnos a mai fiatalság lusta. Döglik a gép előtt egész nap. Egyre kevesebb olyan lány van ma, aki mosogat, takarít, egyáltalán megmozdul.

Ez így van a másik nemnél is. A szülők eltartanak, mi addig wowozunk meg cs-zünk. Ettől nő mindenkinek a p.csája.

Sajnos az exem is ilyen volt. Biztonságban érezte magát, lusta is volt. A szülei nagyon jól főztek, ami miatt kicsit kikerekedtünk. Előttem vigyázott az alakjára. Mellettem már nem... Egyik nap arra eszméltem, hogy egy tehén mellett fekszem, aki nem is elégíti ki a vágyaimat.

2012. máj. 11. 10:30
 3/47 anonim ***** válasza:

Egyrészt biológia ,mivel a nők ebben a korban állnak meg a fejlődésben és a szervezetük elkezdi felhalmozni a tartalékokat. Ezzel készíti fel a szervezetet majdani terhességre (biológiailag ez az ideális kor a gyerekszülésre)

Másrészt a fogamzásgátló 'áldásos' hatása.

2012. máj. 11. 10:32
 4/47 anonim ***** válasza:
100%
Feltalálták ám a válást. Én is ezen gondolkodom 3 év házasság után, nem pont azért, amiért Te, de az okok között ez is ott van (és nem, én sportos maradtam). (30 é ffi)
2012. máj. 11. 10:33
 5/47 A kérdező kommentje:
10:30as. És ezért dobtad ki? Mert én is ilyesmi helyzetben vagyok, de mindig az az érv, hogy így is szeretni kell meg ilyenek. De azért jöttem össze vele, hogy kövér malac legyen, mert nem beteg, hogy arra ráfoghassa..
2012. máj. 11. 10:33
 6/47 anonim ***** válasza:
igazság szerint a legtöbb, korábban értelmesnek mondható lány ekkor kezd szellemileg leépülni, legalábbis korlátolttá válni.
2012. máj. 11. 10:34
 7/47 anonim ***** válasza:
23%

El vagy te tévedve gyermekem..

Az ok baromi egyszerű!

A Fogamzásgátlók hízlalnak.

És 100 ból 95 már rendszeresen szedi 18 felett, de sok még 18 alatt is.

2012. máj. 11. 10:35
 8/47 anonim ***** válasza:
100%

Igaz pasi vagyok, de ismerős a szitu. 26 vagyok, 4 éve élek a bnőmmel. Anno jól néztem ki testileg, izmos voltam stb, amikor már biztonságban éreztem magam úgymond, szal h nem hagy el, meg én sem őt, hanem hosszú kapcsolat, akkor elhíztam egy kicsit. Egy idő után már éreztem h őt zavarja, és engem is kezdett. Ha unatkoztam ettem, ültem a tv előtt, vagy a gép előtt. A sport kimerült abban h lementem a boltba.

Azóta elkezdtem kickboxra járni, nem mint küzdősport, hanem mint zsírégetés szinten. Azóta ledobtam 6 kg-t, újra van formám, a kapcsolatunk is helyrebillent.

Sztem a hízás annak a következménye, h vki ellustul, előtör belőle a biztonság érzet, h most már megszerezte álmai párját, régóta tart, már tökmind1 h néz ki.

És ez mind a 2 nemre igaz, nem csak a lányokra.

2012. máj. 11. 10:37
 9/47 anonim ***** válasza:
0%

Amig egy pasi naponta kiveri, addig egy csaj hetente legalább 3x bevereti magának.

A gyerektől meg úgy fosnak mint az ebolától!

2012. máj. 11. 10:37
 10/47 anonim válasza:
Hát én nemtudom,én nem ilyen voltam :) Most 27 vagyok,már van egy gyerekem,de sose hanyagoltam el magam!Inkább mindig rám szól a párom h minek öltözök ki ha csak boltba megyek :)) Pedig csak farmert meg egy pólót veszek fel,de ugye ő melegítő párti!Minden akarat kérdése,szerintem :)
2012. máj. 11. 10:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!