Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesz a legtöbb lány kövér?
Ez hülyeség, hogy a fogamzásgátló hizlal. Nem a hatvanas években élünk.^^ Ha mégis hizlal, le kell cserélni, mert nem megfelelő.
Egyébként a kérdés egy jó nagy általánosítás, és mint olyan, nagy marhaság. Van, aki odafigyel magára, van, aki nem, ezt nem lehet nemekre bontani.
Valóban kicsit kényelmesedik az ember, ha biztos párkapcsolatban van - szerintem ez mindkét félre igaz. A nők többsége hajlamos a hízásra. Én 7 éve vagyok párkapcsolatban. Előfordul (főleg téli hónapokban), hogy felcsusszan pár kiló - ilyenkor bekapcsol nálam egy "vészcsengő" és elkezdek fogyózni. Nem azért, mert a párom szólna érte, vagy zavarná, hanem mert engem zavar. Nem érzem jól magam. Eddig még sikerült is visszafogynom. (remélem most is fog :)) Hozzátenném, nem szedek fog.gátlót, mert akkor sokkal nehezebb lenne. Hiába mondják, hogy a modern készítmények nem hizlalnak...ja persze, végig lehet nézni 3 barátnőmet is...
Meg nyilván közre játszik a lustaság, a mozgáshiány, a gyorskaják... stb
25/N
Minőségi éhezés.
A mai fejlettségű civilizációnkban egyre több a feldolgozott, megbuherált élelmiszer, és egyre kevesebb a szükség és a lehetőség a mozgásra. A kettő együtt elkezdi hizlalni az embert, de valójában nem is jutnak elég tápanyaghoz, éheznek, nem egészségesek. Ehhez hozzájárul a lustaság és igénytelenség, amik megintcsak olyan tulajdonságok, amikkel életben lehet maradni, de mégsem előnyösek.
A sok daginak üzenem, hogy amíg orvosi papírotok nem lesz pl. a pajzsmirigyműködési rendellenességetekről, addig csak ócska kifogás a "nem tudok lefogyni", és társai, szóval ha nem a kiskegyedből és egyéb hasonló urbanlegend fogyókúrákból tájékozódnátok, akkor biztos sikerülne. És nem a súly a gond, hanem a hozzáállás.
10:30as vagyok
Nem azért szakítottunk mert elhízott. Az ok a mondat végén van: "aki nem is elégíti ki a vágyaimat."
Amíg tartott a szerelem nekem fel sem tűnt, hogy hízik. A barátnői mondták neki, én észre sem vettem. A gond azzal volt, hogy nem elégítette ki a vágyaimat, ezáltal a szerelem kezdett elmúlni. Ahogy kezdett elmúlni, úgy vettem észre, hogy mekkora a feneke... Mindigis a vékony csajokra buktam, neki már az elején is volt kis husija, de nem zavart, mert nagyon beleestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!