Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lesz a legtöbb lány kövér?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lesz a legtöbb lány kövér?

Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy 18-20 éves kor fele a legtöbb lány nagyon elkezd kövéredni, nagy lesz a seggük, narancsbőrösek lesznek stb.. Azok is ,akik amúgy nem voltak kövérek egyáltalán. Miért van ez? Igaza volt a Rém rendes családban Bundynak, hogy egy csaj csak addig szexis, amíg el nem veszed feleségül.. Lehet, hogy azért igénytelenednek el (sok levágja még a haját is), mert tudják, hogy van pasijuk, aki majd nyalja a seggüket úgyis? Elnézést kérek a kivételektől, akik nem lettek ilyenek.
2012. máj. 11. 10:20
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
25%

Ez hülyeség, hogy a fogamzásgátló hizlal. Nem a hatvanas években élünk.^^ Ha mégis hizlal, le kell cserélni, mert nem megfelelő.

Egyébként a kérdés egy jó nagy általánosítás, és mint olyan, nagy marhaság. Van, aki odafigyel magára, van, aki nem, ezt nem lehet nemekre bontani.

2012. máj. 11. 10:48
 12/47 A kérdező kommentje:
ma 10:48, nem általánosítás, olvasd el az utolsó mondatot.
2012. máj. 11. 10:51
 13/47 anonim ***** válasza:
45%
legtöbb lánynak 18 év után már el kellene vonulni apácának... kiégnek!
2012. máj. 11. 10:52
 14/47 anonim ***** válasza:
be kell fejezni az esti kisebb nagyobb nasizást! :) Többet kell mozogni..nem csak a fb,iwiw, meg társai a lényeg.. Ezért tartunk ott ahol tartunk.. Kib@szott gyors fejlődés az oka.. Mindenki csak elkényelmesedik,baszik mozogni,inkább otthon fekszik a gép előtt.. Ezért lesznek a nők olyanok amilyenek! Meg is érdemli az aki elhízik.. magának köszönheti..
2012. máj. 11. 10:53
 15/47 anonim ***** válasza:

Valóban kicsit kényelmesedik az ember, ha biztos párkapcsolatban van - szerintem ez mindkét félre igaz. A nők többsége hajlamos a hízásra. Én 7 éve vagyok párkapcsolatban. Előfordul (főleg téli hónapokban), hogy felcsusszan pár kiló - ilyenkor bekapcsol nálam egy "vészcsengő" és elkezdek fogyózni. Nem azért, mert a párom szólna érte, vagy zavarná, hanem mert engem zavar. Nem érzem jól magam. Eddig még sikerült is visszafogynom. (remélem most is fog :)) Hozzátenném, nem szedek fog.gátlót, mert akkor sokkal nehezebb lenne. Hiába mondják, hogy a modern készítmények nem hizlalnak...ja persze, végig lehet nézni 3 barátnőmet is...

Meg nyilván közre játszik a lustaság, a mozgáshiány, a gyorskaják... stb

25/N

2012. máj. 11. 10:54
 16/47 anonim ***** válasza:
Az lesz kövér, aki zabál, másrészt meg anyagcsere, hormonok...
2012. máj. 11. 10:56
 17/47 anonim ***** válasza:
Ebben a korban érnek szülőképes korba a nők és ez pedig hízással jár, ha az ember nem figyel oda. Átlagban még így is felszed magára 1-2 kilót az ember, de ez kell is. 170 centisen nem lehet ivarérett nő 40 kilós. Én tavalyelőtt 10 kilót szedtem fel fogamzásgátló miatt, de nem bírtam elviselni magamon a hájat, szabályosan undorodtam magamtól. Szerencsére sikerült leadnom.
2012. máj. 11. 11:07
 18/47 anonim ***** válasza:
Egyébként még tényleg a kis este nasizás, napközbeni zugevés hízlal. Sokan nem értik, mitől híznak, holott napi csak egyszer-kétszer esznek. De elfelejtik, hogy azért befigyel az a kis cukros üdítő, fagyi, kekszecske..stb a filmet nézve. Erre még sokszor rájön a fogamzásgátló, mert megváltoztatja a hormon-anyagcserét és ha az ember nem figyel oda, máris fenn van a 15 kiló plusz.
2012. máj. 11. 11:10
 19/47 anonim ***** válasza:

Minőségi éhezés.

A mai fejlettségű civilizációnkban egyre több a feldolgozott, megbuherált élelmiszer, és egyre kevesebb a szükség és a lehetőség a mozgásra. A kettő együtt elkezdi hizlalni az embert, de valójában nem is jutnak elég tápanyaghoz, éheznek, nem egészségesek. Ehhez hozzájárul a lustaság és igénytelenség, amik megintcsak olyan tulajdonságok, amikkel életben lehet maradni, de mégsem előnyösek.

A sok daginak üzenem, hogy amíg orvosi papírotok nem lesz pl. a pajzsmirigyműködési rendellenességetekről, addig csak ócska kifogás a "nem tudok lefogyni", és társai, szóval ha nem a kiskegyedből és egyéb hasonló urbanlegend fogyókúrákból tájékozódnátok, akkor biztos sikerülne. És nem a súly a gond, hanem a hozzáállás.

[link]

2012. máj. 11. 11:14
 20/47 Beviz Elek ***** válasza:

10:30as vagyok

Nem azért szakítottunk mert elhízott. Az ok a mondat végén van: "aki nem is elégíti ki a vágyaimat."

Amíg tartott a szerelem nekem fel sem tűnt, hogy hízik. A barátnői mondták neki, én észre sem vettem. A gond azzal volt, hogy nem elégítette ki a vágyaimat, ezáltal a szerelem kezdett elmúlni. Ahogy kezdett elmúlni, úgy vettem észre, hogy mekkora a feneke... Mindigis a vékony csajokra buktam, neki már az elején is volt kis husija, de nem zavart, mert nagyon beleestem.

2012. máj. 11. 11:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!