Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesz a legtöbb lány kövér?
Én is sokszor elgondolkoztam rajta, hogy rengeteg ismerősöm, de tényleg rengeteg, aki a gimis évek alatt mennyire bombázó volt, kikerekedett, husis lett, de rendesen, arcra is meg tudod állapítani.
Én 21 éves vagyok és gimiben úgy néztem ki, mint egy anorexiás, de tényleg. Eleve hosszúak a végtagjaim, meg végül is magasnak is számítok, de egyszerűen kiálltak a csontjaim is, pedig tömtem magamba a kaját. Úgyhogy én nem bánom, hogy felszedtem egy kicsit és így már nem úgy nézek ki, mint egy csontváz. :) Bár az átlagostól még mindig vékonyabb vagyok, de én is híztam, gimiben olyan 44-45 kg körül voltam 173 centihez, de most már szerencsére normálisnak mondható, 52 vagyok. De ha elhagyom magam, én se lennék feszes, ezért sportolok.
Amúgy meg az ok is egyszerű szerintem: a legtöbben tényleg addigra megállapodnak, ha más nem, hát párkapcsolati szinten és elkényelmesednek, mert ugyan kit akarnának elcsábítani, amikor már be vannak biztosítva? Másik ok: elmennek egyetemre, elkerülnek otthonról, nincs idejük, nem is tudnak/akarnak főzni, jönnek a gyorskaják, a pizzák, stb. A tanulás, bulizás mellett nincs idejük/kedvük/erejük sportolni, mellesleg az alkohol is hizlal. Szóval szerintem tényleg rengeteg oka lehet, de nem feltétlenül csak nőknél.
Én pl konkrétan azért híztam meg, mert amikor munkát szereztem, teljesen kitöltötte az időmet és nem volt erőm már mellette heti 4-5ször sportolni, hogy még tanulnom is kellett. De most visszavezettem, mert mindenhova bicajjal járok, meg jön a strandszezon, lehet menni úszni. :))
Amúgy lányok: nem szabad elkényelmesedni, mert a férfiak ha nem tekintenek már nőként a párjukra/feleségükre, akkor bezony megesik, hogy otthagyják. Úgyhogy hajrá! :) Különben meg nem hiszem el, h így jól érzitek magatokat, biztosan ha megláttok egy régi képet, "amin még olyan jó alakom volt", bánkódtok, hogy most nem ilyen. Tenni kell ellene és nem tespedni!
ma 11:42 és akkor kihúzod a kezed a biliből és gondolkodj el,ilyen hozzáállással tudod milyen pasid lesz,tutyi mutyi papucs senki,majd meglátod.
Mi az,hogy nem számít a külső énédes jó istenem,hát hogyne számítana könyörgöm.
Én fitneszes izmos testű pasi vagyok így igenis nekem például nagyon számít és van időm rá,hogy sportoljak,és nem nem apuci tart el,dolgozom mint az állat napi 6-11 órát is akár és mellette nem bölcsész szakra járok,hanem műszaki.
Csak lusták a nők 95%-a igaza van a kérdezőnek,kapcsolatban a nő levágatja a szép haját,na ekkor én már riadót fújok és lelépek,elhíztok,nem sportoltok eszitek a sok mocskot(meki,cukros kaják),fújjjj.
Aztán néztem,hogy hoppá a pasim már más csajjal van,mást dug,és akkor ő a szemét,tessék magatokba nézni és jó alakotokat megtartani,olyan mint egy cégvezetés,nyújtsál pluszt tedd magad nélkülözhetetlenné és akkor az ühyfelek esze ágában sem lenne elmenni az én szolgáltatásom mellett.A kapcsolat sarkítva ugyanez,nyújtsál pluszt,ne legyél átlagos,és akkor a minden jó lesz a kapcsolatban,ennyi.
Ehhez persze meg kell mozdulni két Való Világ között.
Ugyanez pasikra is áll,és ne egyertek,hogy nincs rá idő,amikor van,hogy este igen este 9-10kor megyek le edzeni,tanulás és munka után.Erről ennyit.
Nem csak a csajok. Én pasi létemre észrevettem magamon, hogy 30 felett kezdek pocakosodni. Hozzáteszem hogy heti 3x járok gyúrni, és a jóistennek sem akar lejjebb menni. 30-ig pedig túl vékony voltam. Persze ha koplalok akkor lemegy, viszont akkor gyengülök is. Most akkor tömjem a proteinport?
Oda kell figyelni a testsúlyra szerintem pláne 30 felett, mert könnyű lemenni a lejtőn, visszakapaszkodni meg már nehéz. Sokan már csak későn kapcsolnak.
Igen, utolsó, azért férfiakra is jellemző, h elkényelmesednek, sörhasat növesztenek, jön a toka és satöbbi. Ja én még narancsbőrt is láttam már pasin, teljesen komolyan beszélek! Szóval ez mindkét félre igaz.
Külső: ha az ember nem kívánja a másikat szexuálisan, akkor nyilván másikat keres. Szerintem mondjuk nem az a megoldás, h félrelép, hanem megbeszéli a másik féllel, h szeretné olyan szexinek, vonzónak, csinosnak látni, mint az elején. Szóval ilyen szinten szerintem mindenkinek figyelnie kellene az alakjára, az egészsége miatt, a miatt, hogy tetszen magának és a párja is lássa benne továbbra a nőt/férfit. Tetszik érteni? Egy kapcsolatért tenni kell, nem csak a "bensőséges dolgokért", de igenis a külsőért is.
Bocsi utolsó előttinek ment az előzőm.
De utolsó maximálisan iagazad van én ezért is még többet sportolok mint mielőtt megismertem a csajomat,sőt még annál is ötbbet meg többet dolgozom de ez másik dolog.
Vannak, akiknek nem válik a sport életük részévé.
Kb 25 éves korig az építő jellegű folyamatok dominálnak a szervezetben. Utána fokozatosan lassul az anyagcsere, több idő kell a regenerálódáshoz stb. Ezért is lesznek egyre hízékonyabbak az emberek. Aki előtte nem építette be a sportot mindennapjaiba, mert nem volt hízékony, annak nagyon nehezen megy az életmód-váltás. Főleg, ha jó esetben dolgozik is mellette. Kevés ilyen kiváltságos ember van, akinek van fizikai ereje munka és tanulás után még este 10-kor kondizni. Dehát ugye ki - mire szakít időt...
Én 12 órában dolgozom (vagy nappal, vagy éjszaka), tekintet nélkül pl az ünnepnapra, ilyen a hivatásom, ezt vállaltam. Ezt szeretem csinálni. Az én munkarendemben képtelenség pl. a rendszeres étkezés betartása. Volt már, hogy egy falatot sem ettem egész műszakban, mert nem volt rá időm (ilyenkor este eszek, miután hazaérek - amikor már nem szabadna). Természetesen van némi szabadnapom, de azokon rendre az egyéb dolgaim intézem, mint házimunka, bevásárlás, stb... emellett természetesen fizikailag kimerült vagyok. Mégis próbálok odafigyelni arra, hogy ne hízzak el. Stabil párkapcsolatban vagyok már 7 éve, megismerkedésünkhöz képest kb +5 kg van rajtam. A párom nem hízékony 30felett se - szerencséje van. Nekem nincs, én híznék, ha hagynám.
Nem azért, mert sokat eszem, hanem mert a munkarendem nem teszi lehetővé az egészséges életmódot. Szívesen eljárnék pl. táncórára (mint diákkoromban), de mivel változó a beosztásom, és a városomban nincs is ilyen lehetőség, nehéz, sőt lehetetlen összehozni. (50 km-t ingázom a munkahelyemig) Sajnos nem tudok 2 fele szakadni, pedig sokszor szeretnék. Szabadságom idején próbálok futni, vagy biciklizni. A mozgás örömforrás is, nagyon jó érzés- de rendszeresen képtelen vagyok összehozni. Addig legalábbis, míg közelebb nem költözök a munkahelyemhez... de az nem mostanában lesz. Addig marad az egészségtelen koplalás :( Merthogy nem tudnám elviselni, ha jobban meghíznék. Tehát, ha mindenkinek lenne elég önkritikája, megoldaná, hogy ne hízzon el.
25/N
"(ilyenkor este eszek, miután hazaérek - amikor már nem szabadna)"
Nemhogy szabad este enni, hanem KELL! Óriási tévedés, ez az "este 6 után nem eszek"-dolog, csak tápanyaghiányos állapotba kerülsz, és izomból fogysz, nem zsírból. Gondolj bele, így egész reggelig semmi tápanyaghoz nem jut a szervezeted... este, lefekvés előtt valami lassú felszívódású dolog érdemes, például túró. Meg persze vacsi.
Gondolom a kajától. Meg a pasi elvárja, hogy főzzön, kaját ki nem dobunk, a csaj meg bezabálja, mint konyhamalac.
Szerintem belső kényszer kell hogy legyen az igényesség, talán belefáradtak a jól kinézésbe?
Igen, de este 21:15, mire leghamarabb hazaérek. Az már szerintem tényleg késő az evéshez.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!