Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lesz a legtöbb lány kövér?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lesz a legtöbb lány kövér?

Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy 18-20 éves kor fele a legtöbb lány nagyon elkezd kövéredni, nagy lesz a seggük, narancsbőrösek lesznek stb.. Azok is ,akik amúgy nem voltak kövérek egyáltalán. Miért van ez? Igaza volt a Rém rendes családban Bundynak, hogy egy csaj csak addig szexis, amíg el nem veszed feleségül.. Lehet, hogy azért igénytelenednek el (sok levágja még a haját is), mert tudják, hogy van pasijuk, aki majd nyalja a seggüket úgyis? Elnézést kérek a kivételektől, akik nem lettek ilyenek.
2012. máj. 11. 10:20
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
74%

Az a férfi, aki egy gyerek, meg 10 év házasság után azért hagyja el a feleségét, mert már nem olyan vékony, mint 10 évvel azelőtt, az egy evolúciós csökevény. A külső nem állandó, tessék feldolgozni.

Aki pedig azt állítja, hogy a modern fogamzásgátlók már nem hizlalnak, az vagy marketinges vagy férfi vagy teljesen hülye.

2012. máj. 11. 11:42
 22/47 anonim ***** válasza:
Azért,amiért a legtöbb ember kövéredik,többet eszik,mint amit lemozog,és kövéredik,vannak,akik hormonbajosak,vannak egyéb betegségek,de a többség ettől hízik.
2012. máj. 11. 11:49
 23/47 Beviz Elek ***** válasza:
Itt senki nem hozta szóba a 10 év házasságot ha jól láttam. Azért az már egy kicsit más...
2012. máj. 11. 11:49
 24/47 anonim ***** válasza:

Volt már, aki válásról beszélt, a 10 évet ex has írtam.

Ettől függetlenül egy nő, aki háztartást vezet, dolgozik, esetleg még gyereket is nevel, nem lehet elvárni, hogy még napi 2 órát fitnessezzen is. Nem is az idő miatt, hanem mert esetleg nem marad rá energiája. A férfi könnyen beszél arról, hogy nem hízik el, meg sportol, ő az esti tvnézés helyett megy el edzeni.

2012. máj. 11. 11:56
 25/47 Beviz Elek ***** válasza:
Még nem jutottam el addig. 22 vagyok, feleségem sosem volt. Annyit láttam, hogy a barátnőmnek sosem kellett volna fitnessezni. Annyi lett volna a teendője, hogy a hajnali 1es kajákat eltolja reggelre. Tényleg nagyon jól főznek a szülei, én sem tudtam ellenállni neki, csak nálam jól eloszlott és mindenki azt hitte, hogy gyúrok... Pedig csak híztam:)
2012. máj. 11. 11:59
 26/47 anonim ***** válasza:
Azért ez erősen testalkat meg genetika-függő, hogy ki mitől, mennyire hízik. Van olyan, aki a stressztől is, akkor is, ha nem eszik hajnali egykor.
2012. máj. 11. 12:04
 27/47 anonim ***** válasza:
Amúgy nem kell napi háromszor "fitnessezni", hanem bőven elég heti háromszor másfelet. Időhiány urban legend.
2012. máj. 11. 12:19
 28/47 anonim ***** válasza:
Napi háromszor, hülye vagyok :D Nem napi két órát, na :D
2012. máj. 11. 12:19
 29/47 anonim ***** válasza:
100%

Volt már, aki válásról beszélt, a 10 évet ex has írtam.

Ettől függetlenül egy nő, aki háztartást vezet, dolgozik, esetleg még gyereket is nevel, nem lehet elvárni, hogy még napi 2 órát fitnessezzen is. Nem is az idő miatt, hanem mert esetleg nem marad rá energiája. A férfi könnyen beszél arról, hogy nem hízik el, meg sportol, ő az esti tvnézés helyett megy el edzeni.

A legszarabb kifogások egyike. Anyámnak 26 évvel ezelőtt, munka, az én illetve a háztartás ellátása mellett mindig jutott ideje esténként, hogy elmenjen 1 órát futni. Hulla fáradt volt, de megcsinálta. Mondhatta volna Ő is, hogy nincs ideje és hogy fáradt, de kőkeményen tisztában volt a ténnyel, hogy 25 kilót hízott és fiatal, 24 éves nőként nem maradhat így. Ez 1986 körül volt, akkoriban épp hogy kezdett enyhülni a politikai légkör, nem volt sem Graham kenyér, se étvágycsökkentő kapszula, se Norbi Update, de még fitness-dvd sem. Önerőből megcsinálta, 9 hónap alatt minden felesleget leadott. Lehet róla példát venni a mai tohonyáknak.

2012. máj. 11. 12:37
 30/47 Diavolino44 ***** válasza:
100%

Vegre egy ertelmes kerdes!

Szerintem is az eletvitel az oka, a sok tunyulas, alkohol, s a kaja az ami hizlal de nem csak a noket.

A fogamzasgatlorol annyit, lehet hogy csak szerencses noket fogtam ki de a bartnoim atlag 4 ev alatt max 3 kg hiztak tole. Rengeteget ettek, s persze mellette nem sportoltak semmit. De biztos a tabitol hiztak azt a 2-3kg...

Nagyon egyetertek, azzal aki azt irta ez csak hozzaallas kerdese! (A sport altal rengeteg embert, lattam lefogyni akik nyugtattak az orvosok hogy ez szervi problema, s azert hiznak.) Lehet hogy foldonkivuli vagyok, de en pl nem engedem az asszonynak hogy fozzon mert imadok forgolodni a konyhaban, s mellette felosszuk a takaritas fele-fele aranyban. S meg igy is eljutok heti 2szer az edzoterembe. S nem a parom miatt tartom magamat fitten, hanem azert mert ez a sajat igenyem is.

Szoval aki le akar fogyni annak eloszor a gondolkodasmodjat kell megvaltoztatnia!

27F

2012. máj. 11. 12:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!