Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesz a legtöbb lány kövér?
Az a férfi, aki egy gyerek, meg 10 év házasság után azért hagyja el a feleségét, mert már nem olyan vékony, mint 10 évvel azelőtt, az egy evolúciós csökevény. A külső nem állandó, tessék feldolgozni.
Aki pedig azt állítja, hogy a modern fogamzásgátlók már nem hizlalnak, az vagy marketinges vagy férfi vagy teljesen hülye.
Volt már, aki válásról beszélt, a 10 évet ex has írtam.
Ettől függetlenül egy nő, aki háztartást vezet, dolgozik, esetleg még gyereket is nevel, nem lehet elvárni, hogy még napi 2 órát fitnessezzen is. Nem is az idő miatt, hanem mert esetleg nem marad rá energiája. A férfi könnyen beszél arról, hogy nem hízik el, meg sportol, ő az esti tvnézés helyett megy el edzeni.
Volt már, aki válásról beszélt, a 10 évet ex has írtam.
Ettől függetlenül egy nő, aki háztartást vezet, dolgozik, esetleg még gyereket is nevel, nem lehet elvárni, hogy még napi 2 órát fitnessezzen is. Nem is az idő miatt, hanem mert esetleg nem marad rá energiája. A férfi könnyen beszél arról, hogy nem hízik el, meg sportol, ő az esti tvnézés helyett megy el edzeni.
A legszarabb kifogások egyike. Anyámnak 26 évvel ezelőtt, munka, az én illetve a háztartás ellátása mellett mindig jutott ideje esténként, hogy elmenjen 1 órát futni. Hulla fáradt volt, de megcsinálta. Mondhatta volna Ő is, hogy nincs ideje és hogy fáradt, de kőkeményen tisztában volt a ténnyel, hogy 25 kilót hízott és fiatal, 24 éves nőként nem maradhat így. Ez 1986 körül volt, akkoriban épp hogy kezdett enyhülni a politikai légkör, nem volt sem Graham kenyér, se étvágycsökkentő kapszula, se Norbi Update, de még fitness-dvd sem. Önerőből megcsinálta, 9 hónap alatt minden felesleget leadott. Lehet róla példát venni a mai tohonyáknak.
Vegre egy ertelmes kerdes!
Szerintem is az eletvitel az oka, a sok tunyulas, alkohol, s a kaja az ami hizlal de nem csak a noket.
A fogamzasgatlorol annyit, lehet hogy csak szerencses noket fogtam ki de a bartnoim atlag 4 ev alatt max 3 kg hiztak tole. Rengeteget ettek, s persze mellette nem sportoltak semmit. De biztos a tabitol hiztak azt a 2-3kg...
Nagyon egyetertek, azzal aki azt irta ez csak hozzaallas kerdese! (A sport altal rengeteg embert, lattam lefogyni akik nyugtattak az orvosok hogy ez szervi problema, s azert hiznak.) Lehet hogy foldonkivuli vagyok, de en pl nem engedem az asszonynak hogy fozzon mert imadok forgolodni a konyhaban, s mellette felosszuk a takaritas fele-fele aranyban. S meg igy is eljutok heti 2szer az edzoterembe. S nem a parom miatt tartom magamat fitten, hanem azert mert ez a sajat igenyem is.
Szoval aki le akar fogyni annak eloszor a gondolkodasmodjat kell megvaltoztatnia!
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!