Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a legtöbb leszbi ronda kövér és fiús?
Szerintem se igaz! Én ismerek 8-at, abból 6 nőies és szép. A másik kettő se kövér, se csúnya, de fiús.
Én is fiús leszbi vagyok, de csak mert rövid a hajam és fiús ruháim vannak. Mindenki szerint még így is szép vagyok, és nem vagyk elhízva se.
Ne általánosítsatok, mert ti ilyenekkel találkoztatok. Tény, hogy férfiasból több van, de se rondával se igazán kövérrel nem találkoztam még.
Kedves Kerdezo! En is kivetel vagyok,mert kimondottan noies a megjelenesem ,a ferfiak is szepnek tartanak ,es az alakom is jo szerintuk . (Vekony-sportos testalkatom van)
Viszont az is teny ,hogy keves ,igazan noies,csinos leszbikus lany van, legalabbis a leszbikus bulikra/esemenyekre is nagyobb reszt fius(abb),ill. kevesbe szep lanyok mennek (bar a fius es csunya nem feltetlen szinonimai egymasnak),es hat, ahogy a hetero nok kozt is,ugy itt is vannak tulsulyos nok. Bar ez nem feltetlen "leszbikus betegseg",mert ha vegig mesz az utcan ,sok duci not latsz ,az igazan jo alaku nobol keves van. Es en is ismerek par noies,szep leszbikus lanyt ,es en is hozzajuk vonzodom,bar sajnos a tavolsag mindig kozbeszol. :D
28 eves no
Én is kivétel vagyok, szépségre olyan átlagos, vékony sem vagyok (de a kövértől elég messze), de nőiesnek nőies vagyok, még nem láttam csak egy olyan lányt aki fiúnak nézett volna ki😉
15/L/L
Figyelj, kérdező..
Az, hogy egykét nemronda és nemkövér beír ide, abból ne vonjál le következtetéseket.
1. Mert lehet, hogy ők is rondák és kövérek, csak hazudnak.
2. Lehet, hogy a ronda kövérek, akik nem hazudósak, azok nem írnak ide.
Ahhoz, hogy erre a kérdésre reális választ kapjunk, először meg kell számolni, hogy hány leszbi van összesen és abból mennyi a ronda fiús és persze kövér.
Akkor elosztjuk az utóbbit az elsővel
- rondák száma / összes - és akkor választ kapunk a kérdésre.
Te számold össze, hogy hány leszbi van és abból mennyi a kövér és ronda, utána én majd elosztom a két számot.
És akkor kiderül, mi is az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!