Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Igaz, hogy a legtöbb leszbi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a legtöbb leszbi ronda kövér és fiús?

Figyelt kérdés

2015. okt. 31. 19:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Egyatalan nem jelentenem ki azt h a leszbikus tarsadalomba ronda lenne es pasis a tobbseg. Igaz vannak. Sot... De vannak nagyon szepek is :3 nalam is sok srac beprobalkozott, pedgi teljesen atlagos leeszbikus lany vagyok. Szerintem amirol te beszelsz ilyen pasis "szepseg" haa szazalekba nezzuk 30% maximum. De Ne feledkezzunk meg a "maradek" 70%rol sem :33
2015. okt. 31. 21:41
 12/23 anonim ***** válasza:
Hülyeség! Nagyon szép, nőies leszbiket is ismerek.
2015. okt. 31. 22:10
 13/23 anonim ***** válasza:

Szerintem se igaz! Én ismerek 8-at, abból 6 nőies és szép. A másik kettő se kövér, se csúnya, de fiús.

Én is fiús leszbi vagyok, de csak mert rövid a hajam és fiús ruháim vannak. Mindenki szerint még így is szép vagyok, és nem vagyk elhízva se.

Ne általánosítsatok, mert ti ilyenekkel találkoztatok. Tény, hogy férfiasból több van, de se rondával se igazán kövérrel nem találkoztam még.

2015. nov. 1. 00:05
 14/23 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo! En is kivetel vagyok,mert kimondottan noies a megjelenesem ,a ferfiak is szepnek tartanak ,es az alakom is jo szerintuk . (Vekony-sportos testalkatom van)

Viszont az is teny ,hogy keves ,igazan noies,csinos leszbikus lany van, legalabbis a leszbikus bulikra/esemenyekre is nagyobb reszt fius(abb),ill. kevesbe szep lanyok mennek (bar a fius es csunya nem feltetlen szinonimai egymasnak),es hat, ahogy a hetero nok kozt is,ugy itt is vannak tulsulyos nok. Bar ez nem feltetlen "leszbikus betegseg",mert ha vegig mesz az utcan ,sok duci not latsz ,az igazan jo alaku nobol keves van. Es en is ismerek par noies,szep leszbikus lanyt ,es en is hozzajuk vonzodom,bar sajnos a tavolsag mindig kozbeszol. :D

28 eves no

2015. nov. 1. 09:07
 15/23 anonim ***** válasza:

Én is kivétel vagyok, szépségre olyan átlagos, vékony sem vagyok (de a kövértől elég messze), de nőiesnek nőies vagyok, még nem láttam csak egy olyan lányt aki fiúnak nézett volna ki😉

15/L/L

2015. nov. 1. 17:09
 16/23 anonim ***** válasza:
Átlag testalkatú, nőies, szépnek tartott leszbikus lány vagyok. :)
2015. nov. 1. 18:53
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. nov. 1. 20:05
 18/23 anonim ***** válasza:
Sok ilyen van, de nekem vannak fiús leszbikus barátnőim is, akik nem csúnyák és nem is kövérek, sőt. Valójában tényleg sok a fiús leszbikus, még azok között is, akik hosszú hajúak, stb. Én teljesen nőies vagyok, a párom is és soha senki nem hiszi el, hogy egyutt vagyunk, mert senki sem gondolja, hogy leszbikusok vagyunk. Főleg buliban vicces ez, mikor ketten állunk, odajön két pasi és udvarolni kezdenek, azt hiszik csak egyszerű barátnők vagyunk. :D
2015. nov. 3. 17:33
 19/23 anonim ***** válasza:

Figyelj, kérdező..

Az, hogy egykét nemronda és nemkövér beír ide, abból ne vonjál le következtetéseket.

1. Mert lehet, hogy ők is rondák és kövérek, csak hazudnak.

2. Lehet, hogy a ronda kövérek, akik nem hazudósak, azok nem írnak ide.

Ahhoz, hogy erre a kérdésre reális választ kapjunk, először meg kell számolni, hogy hány leszbi van összesen és abból mennyi a ronda fiús és persze kövér.

Akkor elosztjuk az utóbbit az elsővel

- rondák száma / összes - és akkor választ kapunk a kérdésre.

Te számold össze, hogy hány leszbi van és abból mennyi a kövér és ronda, utána én majd elosztom a két számot.

És akkor kiderül, mi is az igazság.

2015. nov. 3. 20:26
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem! Ismerek egy bomba jó csajt...ha látnád nem hinnéd el,hogy leszbikus.
2015. nov. 7. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!