Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra mi izgatóbb: a csúnya beszéd vagy a hangos szex?
Kíváncsi vagyok, melyikre mondjátok nagyobb arányban, hogy bejövős. ;)
24/B/L
Mindkettő inkább nevetséges. :D
19/B/L
Mennyi Bálna. :O Ráadásul mind Lányok. :O
Bocsi, nem tartozom az érintettek körébe. :D
Most nem azért, de engem utasított úgy el nő az első randin, hogy túl jól nevelt és kedves vagyok. Ráadásul kompromisszum kész is vagyok, s valószínűleg nem lehet majd velem jókat veszekedni.
Meg hogy én tisztelem a nőket, és nem tudnék bántani olyat, akit szeretek. Ez neki nem jó, mert a legutóbbi kapcsolata is arra ment rá, hogy a srác nem kötözte ki és nem fenekelte el vagy verte el ostorral a szex közben.
Az első részét már több nőtől is megkaptam a randikon, meg hogy én "barát zónás" srác vagyok, nem pasis.
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem ez egy kicsit kiábrándító volt a mai nőkből. Nm tudom, hogy van-e még normális.
Nekem a csúnya beszéd teljesen elrontja a hangulatot, mármint inkább humorosnak tartom, mint izgatónak. Szóval ha választani kell, akkor legyen a lány hangos. Persze itt is van határ, amikor már komikus, de csak nem extrémekről beszélünk... :)
18l
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!