Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy olyan heteró nőt rá lehet venni részegen egy nővel való szexre, aki józan állapotban nem undorodik ettől, hanem úgynond közömbös?
Dehogy azért. Egyrészt bárki összecsavarodna és arcon fosná magát a gyönyörtől, ha az az egész, amit magam mögött tudok, mind szerencséből menne - tudod, vannak a világon olyan emberek is, akik tényleg megdolgoznak az eredményeikért. Másrészt pedig soha nem használtam fel a testem azért, hogy előbbre jussak, kivéve ha konkrétan a busz után kellett futnom.
De ha neked ez az egyetlen érdemed, és ezzel elégedett vagy, legyen. A te életed. Mások viszont nem kérnek az ostobaságodból és az arroganciádból sem itt, sem máshol.
A gond ott kezdődik, hogy te ezzel a hozzállással az emberiség nagy részére simán rásütheted nap mint nap, hogy szerencséből lett valami belőlük. Pedig csak tették és teszik a dolgukat, amire hivatottak - akik meg nem, azoknak ez az idő előrehaladtával egyre frusztrálóbb, mert vagy nem képesek látni a különbséget, vagy pedig látják, de nem akarják tudomásul venni. Nem születni kell valakinek, hanem azzá kell válni. És ha nem esett az öledbe, akkor nem rinyálni kell, hanem minimum felismerni, hogy a többieknek se hullott az ölébe.
Nehogy azt hidd, hogy különleges vagy a hű de nehéz sorsoddal, valójában mindenkinek megvan a maga kisebb-nagyobb szopórollere. Meg kell tanulni leszállni róla, még akkor is, ha vért kell izzadni közben. De ehhez tenni is kell valamit. Belőled viszont egyszerűen süt a fentebb leírt keserűség, frusztráció, kétségbeesés, és csak vagdalkozol a semmibe.
Én nem azért mondhatok meg bármit, mert férfi vagyok, hanem azért, mert alapot szolgáltattam rá. Ha azt akarod, hogy ne mondhassak meg neked semmit, gyerünk, csináld utánam. Látom, önbizalmad és magabiztosságod már van (az önismereted kuka, de mindegy), szóval ha szerinted ez elég, akkor hajrá. Hiszen te aztán alapból vagy valaki, ugye.
hu mi a csövesbánat duma megy itt fak?!
hát komolyan le a kalappal mint ha egy könyvet olvastam volna
srácok kezdjetek bele egy regényírásba
#57:De most megerősítetted bennem,hogy simán összejöhet a dolog nekem is a nővel.
Mellesleg én is régóta ismerem az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!