Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek egy olyan heteró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy olyan heteró nőt rá lehet venni részegen egy nővel való szexre, aki józan állapotban nem undorodik ettől, hanem úgynond közömbös?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 11. 14:21
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 A kérdező kommentje:
Na miért is utolsó?!Nem lehet belekötni,teljesen normálisan tettem fel!;)
2020. ápr. 11. 16:41
 12/61 anonim ***** válasza:
94%
Azért jelentem, mert nyilvánosan le akarsz valakit itatni és részegen meg akarod erőszakolni. Ha az ismerősöm lennél, nem a kérdést töröltetném, hanem a rendőrségre mennék. Térj már magadhoz.
2020. ápr. 11. 17:00
 13/61 A kérdező kommentje:

Nyugodj már le,senki nem akar senkit megerőszakolni!🙄😐 Az ittas állapotban történő szex meg a megerőszakolás között nag különbség van.

A rendőrségen meg jót nevetnének rajtad!😉😄😄

2020. ápr. 11. 17:08
 14/61 A kérdező kommentje:

*nagy

Ha a különbséget nem látod át,nem tudod/akarod felfogni,akkor az a te dolgod,de ne trollkodj más kérdésénél!Kösz!

2020. ápr. 11. 17:08
 15/61 anonim ***** válasza:
94%
Gáz vagy, ez nem az első ilyen kérdésed. Sajnálom azt a nőt, aki már 1 éve nem tudja veled megértetni, hogy nem akar... Ha akarna, rég a párod lenne. Rég veled lenne. Felejtsd el őt, mert ez hosszútávon súlyos mentális próblémákhoz fog vezetni. A saját érdekedben.
2020. ápr. 11. 18:39
 16/61 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem már most vannak neki problémái. Látod, eleve le akarja itatni...
2020. ápr. 11. 20:13
 17/61 A kérdező kommentje:
#16:Jajj ne álszenteskedjünk már itt!Állítom,hogy nem én vagyok az első leszbikus nő,pláne személy,aki ezt meg akarja tenni/megteszi azzal,akibe őrülten szerelmes viszonzatlanul.Meg senki nem beszélt itt bekómált állapot alatti megerőszakolásról,azt ti képzeltétek oda,jesszus!Az a beteg,aki élvezi egy öntudatlan emberrel a szexet.🙄😑
2020. ápr. 11. 20:15
 18/61 anonim ***** válasza:
95%
Nem álszenteskedem, csak ótvar rongy embernek tartom azt, aki leitat valaki mást, majd rámászik. Nemi identitástól függetlenül.
2020. ápr. 11. 20:45
 19/61 A kérdező kommentje:

Vannak ennél sokkal rosszabb dolgok is az életben.🙄🙄 Mondom,ez álszenteskedés.

Na meg minek iszik társaságban bármennyi alkoholt is,aki 100%-osan biztosan nem akar ilyesmi szituba keveredni?!Na ugye.

2020. ápr. 11. 20:58
 20/61 anonim ***** válasza:
94%

Nehogy már rettegnie kelljen bárkinek a baráti társaságban, hogy igyon, mert esetleg valaki azonos nemű szexre invitálja, kihasználva a helyzetet.

Ezt te se gondoltad komolyan. Minek iszik bármennyi alkoholt...talán mert bízik benned? Tejóég.

2020. ápr. 11. 21:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!