Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vettétek észre "heteró" lányoknál mennyi az esélyetek?
Figyelt kérdés
Leszbikusok esetleg biszexek mit gondoltok "heteró" lányokkal nehezebb a dolgotok? A heterót azért tettem idézőjelbe mert sokan azt mondják minden lányban van egy kis melegség ha tagadja akkor is.És 1-2lány ismerősöm azt mondja bulikba ha elegendő mennyiségű pia van bennük a heteró lányok is simán benne vannak bármiben simán smárolnak veled egész éjjel míg van bennük pia mert így mégha van is bennük egy kis hajlam józanon tudja tagadni de részegen elő jön.Ti hogy vettétek észre?2020. ápr. 3. 20:19
1/8 anonim válasza:
Nagyon jó kérdés,remélem sok tapaszalat kerül majd alá a válaszokban!😛
2/8 anonim válasza:
Igaz,piával szinte minden lány rávehető dolgokra.
De tisztességtelen és magammal is kiszúrok.
3/8 anonim válasza:
Minden heteró lány rávehető egy kis leszbi huncutkodásra :)))))
6/8 anonim válasza:
Nagyon sok heteró lány nem heteró,csak nem ismerik be maguknak.
Van olyan barátom akivel picit iszogattam és rámmászott.
7/8 anonim válasza:
De természetesen vannak teljesen hetero lányok is, akiket nem tudsz rávenni ilyenre.
8/8 anonim válasza:
Persze vannak szuper heteró csajok,de ritkák.
Nekem mindegyik barátnőm csókolozott lánnyal. Volt aki ezt közösségi oldalon közszemlére tette....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!