Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek egy olyan heteró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy olyan heteró nőt rá lehet venni részegen egy nővel való szexre, aki józan állapotban nem undorodik ettől, hanem úgynond közömbös?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 11. 14:21
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
94%

Leálltam veled beszélgetni, először valóban ocsmányul beszéltem, de utána stílust váltottam és kevésbé nyersen, de őszintén próbáltam válaszolni. Ha egyszerűen nem értek egyet a módszereiddel, akkor nem fogom azt mondani, hogy csináld.

De látod, most is megmutatkozik mennyire nem oké veled valami. Minden rossz szándék nélkül mondom ezt.

2020. ápr. 11. 23:35
 32/61 A kérdező kommentje:
Hát hogyne!De kívánom neked szívből,hogy legyél úgy,mint én,éld át azokat,amiket én az elmúlt sok-sok évben!Aztán jöjjön az életedbe neked is egy ilyen kis ribi,aki azt hiszi bármit megtehet,és játszadozzon veled úgy,ahogy velem tették,aztán majd utána oktatgass ki!Köszi,puszi!
2020. ápr. 11. 23:37
 33/61 anonim ***** válasza:
94%
Átéltem, tiniként. Tanultam belőle. Mióta felnőtt ember vagyok, ilyen nem történt velem. Nem véletlenül.
2020. ápr. 11. 23:38
 34/61 A kérdező kommentje:
Meglátjuk neked hogy tetszik majd,ha ígérgeti egy kis filléres ribike,hogy mindig melletted lesz meg fogadkozik,hogy de tényleg szeret,aztán utána meg letilt mindenhol,az utcán még csak nem is köszön.Igen,mert őszinte voltam!LOL Ja,és egyáltalán nem nyomultam rá,de eztán másképp lesz,ittasan jól meg fogom bacccccni!
2020. ápr. 11. 23:39
 35/61 A kérdező kommentje:

Jaja,de előtte az életesemények se maradjanak ki,amik velem történtek,aztán úgy éld át még ezt is!Na ez a nem mindegy.LOL

Persze én is szívesen elsírnám anyucinak,higy jajj a gonosz kis ribik mit tettek velem.Hüpi-hüpi.hahahaha

2020. ápr. 11. 23:41
 36/61 anonim ***** válasza:
94%
Figyelj, lásd milyen korrekt vagyok, írd ki ezt inkább privátban nekem, mert itt most nagyon durván lejáratod magad.
2020. ápr. 11. 23:43
 37/61 A kérdező kommentje:
Leszarom ki mit gondol.Úgysem tudja senki a nevemet.De,ha tudnák is leszarnám az a legszebb az egészben!😉😉
2020. ápr. 11. 23:44
 38/61 anonim ***** válasza:
91%
Rendben.
2020. ápr. 11. 23:45
 39/61 A kérdező kommentje:
MÁR KURRRRVÁRA MINDEGY MINDEN!😌😌😌
2020. ápr. 11. 23:46
 40/61 anonim ***** válasza:
78%

Az istenit már! Mégis ki mondta, hogy én férfi létemre nem írhatok ide? Ki van téve a kategóriára a "pasiknak tilos" tábla? Én nem látok egyet sem. Talán fel vagy hatalmazva rá, hogy kitilts bárkit is? Nem.

És különben is marhára nem az a lényeg, hogy valaki férfi vagy nő, heteroszexuális, biszexuális, meleg, leszbikus, vagy tudom is én. Arra, amit leírtál, azért keltem ki, mert ilyet ember emberrel nem csinál, érted? Teljesen mindegy, hogy milyen neműről van szó.

2020. ápr. 11. 23:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!