Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy olyan heteró nőt rá lehet venni részegen egy nővel való szexre, aki józan állapotban nem undorodik ettől, hanem úgynond közömbös?
Leálltam veled beszélgetni, először valóban ocsmányul beszéltem, de utána stílust váltottam és kevésbé nyersen, de őszintén próbáltam válaszolni. Ha egyszerűen nem értek egyet a módszereiddel, akkor nem fogom azt mondani, hogy csináld.
De látod, most is megmutatkozik mennyire nem oké veled valami. Minden rossz szándék nélkül mondom ezt.
Jaja,de előtte az életesemények se maradjanak ki,amik velem történtek,aztán úgy éld át még ezt is!Na ez a nem mindegy.LOL
Persze én is szívesen elsírnám anyucinak,higy jajj a gonosz kis ribik mit tettek velem.Hüpi-hüpi.hahahaha
Az istenit már! Mégis ki mondta, hogy én férfi létemre nem írhatok ide? Ki van téve a kategóriára a "pasiknak tilos" tábla? Én nem látok egyet sem. Talán fel vagy hatalmazva rá, hogy kitilts bárkit is? Nem.
És különben is marhára nem az a lényeg, hogy valaki férfi vagy nő, heteroszexuális, biszexuális, meleg, leszbikus, vagy tudom is én. Arra, amit leírtál, azért keltem ki, mert ilyet ember emberrel nem csinál, érted? Teljesen mindegy, hogy milyen neműről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!