Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek egy olyan heteró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy olyan heteró nőt rá lehet venni részegen egy nővel való szexre, aki józan állapotban nem undorodik ettől, hanem úgynond közömbös?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 11. 14:21
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
91%
A többiektől pedig bocs a mostani kirohanásomért, de tényleg nem lehet ezt már nyugodtan kibírni.
2020. ápr. 11. 23:47
 42/61 A kérdező kommentje:
Legalább itt legyen nyugtom a kis faccccoktól!!!!Írogassanak ebbe a kategóriába is,bánja a nem létezőm,de ne az ÉN kérdésemhez!!!Amikor amúgy is gyűlöllek mindőtöket!!!Nektek mindent lehet!A bunkóságot,az érzéketlenséget,az erőtökkel visszaélést,akármit,az úgy minden ok,de nekem meg legyen kuss a nevem csak,mert nő vagyok!Hát a nagy lófacccct!😑😑😑😤😤😤😤😡😡😡😡
2020. ápr. 11. 23:49
 43/61 A kérdező kommentje:
Persze,mert az erősebb kutya bacik.Hát baccca meg az összes hímnemű,de valami olyat,ami után fáj is rendesen!!!
2020. ápr. 11. 23:51
 44/61 anonim ***** válasza:
93%
Édesem, te akkora bunkó voltál ma, hogy ha te képviselnéd a női nemet, mostantól meleg akarnék lenni.
2020. ápr. 11. 23:51
 45/61 A kérdező kommentje:
Pedig kicsapnád rám sokszor,ha látnál meztelenül drága!😉😉 A pasik a lábaim előtt hevernek...csak éppen nem kellenek,nem véletlenül!😏
2020. ápr. 11. 23:53
 46/61 A kérdező kommentje:
Szeretnél te olyan nőt magadnak,mint,amilyen én vagyok!😌
2020. ápr. 11. 23:54
 47/61 anonim ***** válasza:
93%
Ha csak egy péniszből állnék, akkor talán. De mivel az eszem több egy darab fánál, ezért ha a világ legjobb nője lennél, akkor se nyúlnék hozzád bottal se a kis előadásod után. Se szaralak nem kell nekem, se drámakirálynő.
2020. ápr. 11. 23:56
 48/61 A kérdező kommentje:
Hogyne,hogyne öcsike!Nyugtasd csak magad ezzel a kamuval!😉 A férfiak pedig pontosan olyan egyszerűek,mint egy faék,és ennyi!!Csak a szex,másról nem is szólnak a kibacott gondolataik és vágyaik!De kamuzzál csak,ha az a kis lelkedet megnyugtatja!😂
2020. ápr. 12. 00:23
 49/61 anonim ***** válasza:
94%

Tévedsz.

Sajnálatos módon nem a mások kefélgetése az életem egyetlen teljesítménye és célja. Tanultam, elvégeztem egy nem is olyan rossz egyetemet, ezzel párhuzamosan már dolgoztam és egyéb képzésekre is jártam, majd utána lett egy rendes, mindennapi kihívásokat adó, és emellett jól fizető állásom, és talán most már van némi alapom azt érezni, hogy tartok valahova. Pedig volt nem egy olyan pillanat az életemben, amikor keményen megszívtam, és abból sem csinálok titkot, hogy nagyjából öt-hat évvel ezelőtt majdnem a földbe álltam mentálisan. De felálltam, és vagy megragadtam a nekem nyújtott lehetőségeket, vagy pedig kiharcoltam magamnak, ha nem volt.

És te mit tudtál felmutatni eddig azon kívül, hogy még ahhoz is alkohol kell, hogy megfektess valakit, illetve a nemi alapú elnyomottságodat hangsúlyozva arrogáns és visszataszító riherongyként viselkedtél velünk? Te hova tartasz az életedben?

2020. ápr. 12. 00:41
 50/61 A kérdező kommentje:
A sors adta lehetőségeiddel,a véletlen szerencséddel a helyedben nem kérkednék olyan nagyon!;) Ezt azért érted el,amiért én-mindenki szerint ;)-nagyon szép nő vagyok!;) Szerencse,és ennyi.Riherongy meg a te volt nőid!Mellesleg sok férfi és nő örömmel jönne az ágyamba kérés nélkül is,de nekem csak egyetlen nő kell.Mást pedig nem kívánok megosztani a publikummal,pláne veled nem öcsike!;)
2020. ápr. 12. 00:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!