Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek egy olyan heteró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy olyan heteró nőt rá lehet venni részegen egy nővel való szexre, aki józan állapotban nem undorodik ettől, hanem úgynond közömbös?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 11. 14:21
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:
Komolyan gondoltam."Valaki azonos nemű"...aha,mintha a pasikák nem ezt csinálnák,sőt alkalmanként rosszabbat is!🙄😂
2020. ápr. 11. 21:15
 22/61 anonim ***** válasza:
100%

Akkor süllyedj le a pasik szintjére. Annyira szeretem a lányokat, pont a tapintatosságuk és a gyengédségük miatt.

Erre te olyan tahó akarsz lenni, mint egy pasi. Grat.

Javaslom, ha meg akarod hódítani, romantikus körülmények között tedd. Nehezebb úgy haragudni valakire, ha kedvesen cserkész be, mintha kihasznál.

2020. ápr. 11. 21:28
 23/61 A kérdező kommentje:
Nagyon romantikus dolgokat találtam ki,egyáltalán nem akarom "kihasználni" őt,mert nagyon szeretem.Csak szeretnék hozzá közel kerülni basszus.😔
2020. ápr. 11. 21:29
 24/61 anonim ***** válasza:
94%
Kedves 76%-os válaszoló! Szerintem ne állj le vitatkozni a kérdezővel. Hagyjuk dagonyázni a mocsárban amibe belesülyedt. Látod neki ez így jó. Irogatja a privát üzeneteket, meg van sértődve, hogy senki sem asszisztál neki egy ilyen csodálatos, remek példaértékű cselekdet kitervelésében...
2020. ápr. 11. 22:09
 25/61 A kérdező kommentje:
#24:A terv már megvan,a véleményékre voltam kíváncsi,hogy vajon egy heteró nő szexel-e egy nővel,ha már nem józan.Amúgy meg majd kipróbálom,és elmesélem összejött-e!😉 Amúgy semmivel sem vagyok rosszabb az átlag pasiknál tehát hagyjuk már a szenteskedést,most komolyan.
2020. ápr. 11. 22:14
 26/61 anonim ***** válasza:
95%

Hát te aztán nem vagy százas agyilag, az biztos, emberileg meg egy nulla. Köszönöm, hogy mindannyiunk számára bebizonyítottad. Én pedig rohadtul remélem, hogy soha senki nem követi el az életében azt a hibát, hogy közel kerül hozzád. Veszélyes vagy élőre és holtra egyaránt.

Most pedig menj szépen, és gondolkozz el mindazon, amiket ide leírtál. Téma lezárva.

2020. ápr. 11. 23:13
 27/61 anonim ***** válasza:
78%

Ja, és az átlag pasik nevében kikérem magamnak, hogy ekkora szemétládának titulálj mind engem, mind másokat. Hát menj te a csodába.

És különben is, abból nyersz magadnak lelki nyugalmat, hogy mások is ilyen utolsó szaralak módon viselkednek, tehát szabad? Grat. Elsőrangú logika. Protip: nem csinálsz attól még helyes dolgot.

2020. ápr. 11. 23:18
 28/61 A kérdező kommentje:
Ja,hogy te pasi vagy,de itt oktatgatsz bárkit kamu nőként a leszbikus kategóriában?!Hát ez külön poén,de az ilyenek miatt,mint te meg pláne meglépem a kis akciómat!Én is meg fogom tudni úgy b@cni,mint egy utolsó szar alak pasika,aki azt hiszi valaki csak,mert van farkincája.Hát kuvvvára nem így van!Utállak mindőtöket,hogy simán ágyba bújik a többségetek azzal a kis ribivel,amelyikkel csak akar,még,ha nem is néztek ki túl jól.De el fog jönni az én időm is,és ellátom ennek a kis filléres ribinek a baját,ha már játszadozott velem,és még azt is kamuzta,hogy szeret az a gátlástalan perszóna!De nem baj,most visszakapja!😉
2020. ápr. 11. 23:26
 29/61 anonim ***** válasza:
96%
Csak hogy tisztázzuk, legalább két külön 76%-os válaszoló van, de osztom a másik szavait:D
2020. ápr. 11. 23:26
 30/61 A kérdező kommentje:
Te meg osszad csak miután már eleget sértegettél privátban miután személyes dolgokat osztottam meg veled.Te kis proli. 🙂🙂 Igen,veled ellentétben én nem annak születtem!😉😉
2020. ápr. 11. 23:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!