Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki, hogy ez kellemetlen? Vagy lehet van esélyem nála?
Van egy barátnőm. Nem olyan régóta ismerjük egymást, viszont azt sikerült megtudnom róla, hogy nagyon barátságos és szívesen lép fizikálisan kontaktusba azokkal, akikkel jóban van. Gondolok itt random ölelgetésre, csak úgy bújik az emberhez ha szomorú, szóval nagyon kedves egyébként. Nem szexuális mozdulatokra gondolok, egyáltalán nem.
Elmondtam neki, hogy a lányokat szeretem, s bár eddig is sejtettem, mikor kimondta, hogy 100% hetero, tudtam semmi esélyem. De mindig odafigyel rám, mindig szívesen meghallgatja minden bajom, kezdem megkedvelni. Tudom, hogy nem direkt csinálja ezeket, de hogyan mondjam el neki, hogy kényelmetlen ha mindig ilyen szeretettel bánik velem? Mert egyébként nem zavarna, de így csak magam bántom.
Azon is gondoltam, valahogy ráveszem, hogy adjon esélyt hetero létére, hátha..de az milyen már, lehet nem is jó dolog...
Nehogymár őt hibáztasd azért, mert neked sok a kedvessége! :D
Mindenkivel ilyen, ilyen az alaptermészete. Neked kell ezt magadban lemeccselned, nem őt megkérni hogy ne kedveskedjen veled. Ne haragudj, de ez vicc :D
Ritkítsd akkor a kontaktot vele, vagy ilyesmi ha neked ez túl nagy dózis és nem bírod el
Nem mondtam, hogy hibáztatom érte!
Elég harcot vívok magammal is emiatt, de kerülni sem akarom, mert nem akarom megbántani, vajon miért nem akarok már barátkozni vele.
Meg szeretek vele lenni, csak...ah nemtudom
Azért remélem, hogy ezt nem gondolod komolyan... De, létezik olyan ember, aki soha nem akarna a saját nemével szexuális kapcsolatot létesíteni. És egyáltalán nem normálisabb dolog, mikor homoszexuális/biszexuális emberek mondják, hogy full hetero ember nincs, mint amikor a heterók vonják kétségbe a többi szexualitást.
Persze ettől még próbálkozhatsz, de ne csodálkozz, ha vége lesz a barátságotoknak, mert ha ő kimondta, hogy 100%-ig hetero, és te mégis ráhajtasz, az eléggé sértő dolog. Ha te leszbikus vagy, feltételezem, te sem örülsz, ha férfiak környékeznek meg, mondván, hogy a leszbikusok szimplán nem találták még meg a megfelelő pasit...
22/L/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!