Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta, hogy legyünk csak barátok, majd elköszönésnél adott nyakrapuszit. Lehet esélyem még? (Többi lent)
Nos, elég göröngyös út vezetett idáig a kapcsolatunkban. Egyrészt elég ritkán tudunk csak találkozni, másrészt sosem vagyunk biztosak abban, hogy a másik mit érez.
Amikor legutóbb taliztunk, azt mondta, hogy legyünk inkább barátok, de elköszönésnél amikor megölelt (a derekamnál fogva magához húzott) megpusziltaa a nyakamat. Előtte erre nem volt példa.
Azóta vissza hallottam olyanokat, hogy nekem így jobb, hogy külön utakon járunk..
Annyira szeretem, lehet még nála esélyem?
A válaszokat előre is köszönöm!
A baratok nem pusziljak nyakon egymást.
Kerdezd meg tole h mi a fenet akar..
Nem! Már nincs esélyed! Hidd el! Az a nyakra puszi már semmit nem jelent. Csak annyit, hogy ne felejts el, még egy ideig. jó volt, de vége!
Sajnálom!
"Kérdezd meg tőle "
Minek írtok ilyet, ha tudnának beszélgetni akkor biztos megkérdezné, de a kommunikáció ismeretlen ebben az esetben.
"lehet még nála esélyem".
Na ezt itt senki nem fogja tudni megmondani.
Ha van nyakra puszi, akkor tudnak beszelgetni is rola, pl mikor megesik.
Ha meg olyan a viszony h nem tudnak rendesen kommunikalni akkor nem talalkoznanak es plane nem lenne nyakra puszi.
Gratulalok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!