Ciki szerintetek hogy elköszönésnél én azt mondtam hogy jó napot, a tanár meg hogy viszont látásra? Hülyének nézett szerintetek?
Figyelt kérdés
2019. szept. 14. 11:15
1/5 anonim válasza:
Dehogy nézett, szerintem nem nagyon érdekli, van ilyen, csak jó napot kívántál neki.
2/5 anonim válasza:
Jó napot xd hát rosszul választottad meg a köszönési formát:) nem gáz bármikor előfordulhat bárkivel!
3/5 anonim válasza:
Jó napot kívánni valakinek szerintem lehet elköszönésnél is..én pl szoktam szép napot kívánni másoknak, ha pl kimegyek egy boltból akkor is. Mi a problema?
4/5 anonim válasza:
Én meg egyszer lesziáztam. Mind túléltük.
5/5 anonim válasza:
Ha már jó napot, akkor kívánok. Elköszönésnél viszont látásra. Ő tudta, így köszönt. Te meg majd megszokod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!