Gyakori kérdések tanárai/diákjai, mennyire gyakori az, hogy egy tanárnak feltűnik a diákszerelem, esetleg shipel 2 embert?
Nekem van pár tanárom, akik ilyen furán mosolyognak rám, mikor egy bizonyos sráccal beszélgetek. Barátok vagyunk, viszont nekem tetszik, de nem csinálok vele semmi rendkívülit, csak beszélgetünk egymással. Mégis az egyik egyszer azt hitte, hogy a srácnak tetszem és friend-zoneolom (más szavakkal, de ezt akarta közölni 😅)
Szóval a mi sulink fura, vagy ez egy általános jelenség? Veletek történt valami hasonló, akár a tanár, akár a diák szemszögéből nézve?
Shipel 2 embert???
Neked meg mi bajod van?
A tanár shipel 2 embert? Szállj vissza a valóságba...
A tanárt maximum addig érdekli a diákjai párkapcsolata, hogy odafigyel és rájuk szól, ne mindenki előtt éljék a szexuális életüket, mikor már annyira egymás szájában van két felhevült ember és kezdik elfelejteni hogy közösségben vannak.
Nálunk nem csinálnak belőle ügyet, ha egymás szájában vannak a diákok, főleg, mert leginkább folyosón teszik mindezt, míg a többség büfében/mosdóban/tanteremben van.
#1 Nincs semmi bajom. Komolyan kérdeztem, amit kérdeztem. Én úgy érzem, hogy így van, lehet csak röhögnek, hogy szánalmas vagyok/random eszükbe jutott egy vicc, nem tudom🤷 De tényleg gyakran kezdenek mosolyogni, ha azzal a sráccal beszélek.😅
"shipel"
" friend-zoneolom"
Talán magyarul is írhatnál... :-)
Szóval, itt lenne az egész kérdésem magyarul😁😅:
Gyakori kérdések tanárai/diákjai, mennyire gyakori, hogy egy tanárnak feltűnik a diákszerelem, és szeretné, hogy 2 ember összejöjjön?
Nekem van pár tanárom, akik ilyen furán mosolyognak rám, mikor egy bizonyos sráccal beszélgetek. Barátok vagyunk, viszont nekem tetszik, de nem csinálok vele semmi rendkívülit, csak beszélgetünk egymással. Mégis az egyik egyszer azt hitte, hogy a srácnak tetszem és barát-zónába helyeztem (más szavakkal, de ezt akarta közölni 😅)
Szóval a mi sulink fura, vagy ez egy általános jelenség? Veletek történt valami hasonló, akár a tanár, akár a diák szemszögéből nézve?
Remélem mindenki boldog😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!