Gyakori kérdések tanárai/diákjai, mennyire gyakori az, hogy egy tanárnak feltűnik a diákszerelem, esetleg shipel 2 embert?
Figyelt kérdés
Nekem van pár tanárom, akik ilyen furán mosolyognak rám, mikor egy bizonyos sráccal beszélgetek. Barátok vagyunk, viszont nekem tetszik, de nem csinálok vele semmi rendkívülit, csak beszélgetünk egymással. Mégis az egyik egyszer azt hitte, hogy a srácnak tetszem és friend-zoneolom (más szavakkal, de ezt akarta közölni 😅)
Szóval a mi sulink fura, vagy ez egy általános jelenség? Veletek történt valami hasonló, akár a tanár, akár a diák szemszögéből nézve?
2019. szept. 12. 17:33
21/21 anonim válasza:
14., én egyszer ültem a villamoson. Ott volt egy csapat gimis. Az egyikük az ABC-t magyar helyett folyamatosan angolul ejtette ki. "Az éj bí szí -ből az a betű...". Na én azon akadtam ki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!