Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Lányok! Ti szeretitek a visszahúzódó, csendes, kicsit félénk fiúkat? S ha olyan randiznátok vele?
Én jobban szeretem a határozott fiúkat, akiket nem nekem kell elhívni randizni..
16/L
Legyen egyértelmű, hogy mit akar tőlem. A túl félénkség egy idő után nagyon kikészítene. A normál, nyugodt típusú fiúkat sokkal jobban kedvelem, nem pedig azokat, akik mindig a középpontban vannak vagy akarnak lenni egy társaságban. Az is tetszik, ha nem csacsogós, nem pletykás. Egy idő után örülnék, ha megszokna, mint barátnőt és szabadon beszélgetne velem. Csak a kocsmáról, diszkóról, piáról ne. Szánalmas dolgokról nincs mit mondanom :'D
Igen, randiznék, de már van barátom. Hasonlít hozzád. :) Szóval, nyugi.
Inkább ez a típus, mint a feltűnési viszketegséges naaaagymenők...
Részemről semmi baj azzal, ha valaki csendes. A visszahúzódóság is rendben van egy egészséges mértékben, csak mindenképpen jelezzen egyértelműen:) számomra az sem baj, ha nekem kell kezdeményezni, de a későbbiekben azért ne én legyek a "férfi".
Kinek a pap...
Nekem jelenleg is egy félénk fiú tetszik. Persze, úgy, hogy nem vagyunk kapcsolatban, elég nagy gondot jelent, hogy egyikünk se mer lépni (vagyis csak remélem, hogy lépni akar csak nem mer..:)). Azonban úgy gondolom,ha ezen túllendülünk nem jelent gondot ez a tulajdonság a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!