Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahúzódó, csendes fiúk! Hogyan lehet közeledni hozzátok? Mi tolakodó számotokra?
Egyre jobban tetszik egy fiú, aki ilyen típus. Szoktam vele néha beszélgetni, de eleg szűkszavú, ami nem meglepő. De van olyan, hogy elengedi magát, es viccelődik, meg minden, de legtöbbször olyan depressziósnak tűnik kinézetre. Nincsenek is olyan igazi barátai, legtöbbször egyedül latom, eléggé magába roskadva (egyszer, meg régebben oda is mentem hozza, hogy megkerdezzem, mi a baj, meg valahogy felviditani, de igazából elküldött. Nem szó szerint, de igazából ez volt.)
Ilyesmi típusú fiuk, hozzatok hogyan lehet közeledni anélkül, hogy tolakodó lennék, vagy bármi ilyesmi?
Tényleg nagyon tetszik a fiu, összességében tok aranyos, de mivel nincsenek barátai, altalaban szomorú.
Köszi a válaszokat! :)
Hasonló típus vagyok, szóval megpróbálok normális választ adni. :)
Menj oda valami hétköznapi, ártatlan témával, ne érezze, hogy le akarod támadni. Próbáld kérdezgetni, ha visszakérdez vagy esetleg magától kérdez valami újat, akkor már jó úton jársz, mert érdekled őt és beszélgetni szeretne. Valószínűleg zárkózott és lassabban nyílik meg mint egy átlagember, erre legyél tekintettel, tehát ha eleinte csak rövideket válaszolgat, még nem kell feladni, mert csak lassan szokja, hogy valaki beszél hozzá és hogy valakit ő tényleg érdekel. :)
Az elején jó lehet, ha kettőtök helyett is te beszélsz, így elkerülöd a kínos csendet, ami esetleg "elijeszthetné". De mindképpen igyekezz bevonni őt, kérdezz bármit, csak próbáld beszéltetni. :D Előbb-utóbb megered a nyelve, ha nem, akkor meg legalább megpróbáltad.
Csak óvatosan, ne legy tolakodó, ramenos.
Ha nagyon nyomulsz, az kinos. En nem tudnalak igy komolyan venni, es csak egy rossz viccnek tekintenem. Megis mit akarhat tolem rz a csaj?
Nem tudnám mire velni, hogy mit akarhatsz tolem. Ha nem szokott hozzam senki közeledni, fura lenne.
Képzeld magad a helyébe.
Érdeklődj felőle, meselj te is magadról, hogy fel keltsd az érdeklődését.
Lehet élőben megy csak nehezen neki az ismerkedés, esetleg probalj írni is neki.
En is hasonló személyiségű vagyok, ha gondolod kerdezz nyugodtan.
Igen, a hatos jókat írt, ha kicsit üldözési mániás és nagyon rátelepszel, simán lejöhet neki az is, hogy csak szórakozol vele. :D Erre vigyázz.
A ráírás is jó ötlet, én például sokkal könnyebben nyílok meg akkor, ha először írogatok kicsit az adott személlyel, kicsit kiismerem és mivel jobban tudom adni magamat, megnyugtat, hogy ő is megismer egy kicsit engem. Utána már a személyes beszélgetéssel sincs nagyobb gond.
#7 Pedig itt a gyakorin ahogy látom, túlkínálat van belőlük. :)
Ilyen ember mellett búval bélelt leszel.
Én egy életvidám, mosolygós ember vagyok, soha nem érettem, mi a rohadt élet a vonzó a szótlan, savanyú emberekben.
#9 attól hogy valaki visszahúzódóbb nem egyenlő egy depis és savanyú mivolttal. Nem is értem ezt a beszűkültséged... -_-
---
Amúgy az én környezetemben is vannak ilyen fiúk, igazából komolyabban senkihez sem mentem oda ismerkedési céllal, csak ha a helyzet úgy hozta megpróbáltam beszélgetni velük. Egyszer osztálykiránduláson viszont egy ilyen kaliber osztálytársamban nagyon pozitívan csalódtam. Vidámparkban (is) voltunk, és mindkettőnknek tériszonyunk van, szóval kb végig vele voltam és nagyon jól éreztük magunkat, meg tökre felszabadult lett. :) Azóta többször keressük egymás társaságát baráti dumcsikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!