Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Visszahúzódó, csendes fiúk!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszahúzódó, csendes fiúk! Hogyan lehet közeledni hozzátok? Mi tolakodó számotokra?

Figyelt kérdés

Egyre jobban tetszik egy fiú, aki ilyen típus. Szoktam vele néha beszélgetni, de eleg szűkszavú, ami nem meglepő. De van olyan, hogy elengedi magát, es viccelődik, meg minden, de legtöbbször olyan depressziósnak tűnik kinézetre. Nincsenek is olyan igazi barátai, legtöbbször egyedül latom, eléggé magába roskadva (egyszer, meg régebben oda is mentem hozza, hogy megkerdezzem, mi a baj, meg valahogy felviditani, de igazából elküldött. Nem szó szerint, de igazából ez volt.)

Ilyesmi típusú fiuk, hozzatok hogyan lehet közeledni anélkül, hogy tolakodó lennék, vagy bármi ilyesmi?

Tényleg nagyon tetszik a fiu, összességében tok aranyos, de mivel nincsenek barátai, altalaban szomorú.

Köszi a válaszokat! :)

2017. nov. 15. 16:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jaj neee. Nekem is van egy ilyesmi fiú aki tetszik és lehet hogy túlságosan letámadtam ma. Írtam neki egy üzenetet hogy nincs-e kedve elmenni valahova a hétvégén. Jó pár órája küldtem, már látta is de nem válaszolt semmit. Egyébként ritkán szoktunk beszélgetni, de amúgy jóba vagyunk. Nagyon gáz vagyok? 😂
2017. nov. 16. 22:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Nyugodtan közeledj, nem az a baj. Csak tiszteletben kell tartani, hogy egyes embereknek - akik nem olyan társaság közepe típusok - több magántérre, egyedüllétre van szükségük. Tehát elég, ha öt percet próbálsz beszélgetni vele egy nap, és nem akarod mindjárt egész napos együttes programra szervezni, mert az nem fog neki menni. Ilyenkor sokan ezt félreértik, és magukból kiindulva azt gondolják, hogy személyesen őt utasította el az illető. Aki visszahúzódó, azt úgy képzeld el, hogy házasélet alatt is lesz egy külön szobája, ahová fél napokra elvonul a dolgai közé. És ez nála nem azt jelenti, hogy nem törődik eleget a párjával.
2017. nov. 16. 22:54
 13/16 anonim ***** válasza:
#11: Igen, az udvarlós lányok a leggázabbak.
2017. nov. 17. 17:46
 14/16 anonim ***** válasza:
56%

#11-es vagyok.

Hááát, a srác még mindig nem válaszolt... Az a baj hogy nem újkeletű a dolog. Még tavaly tavaszi szünetben elhívtam egyszer valahova, akkor egyébként mondta hogy menjünk el meg minden, de aztán végül nem jött össze. Igaz hogy azóta elég keveset beszéltünk szóval lehet váratlanul érte a meghívás. (sőt biztos) Érdemes még "harcolni" érte szerintetek vagy hagyjam a fenébe? Egyébként lehet hogy az a baja hogy osztálytársak vagyunk vagy csak egyszerűen nem bír😂 vagy csak ronda vagyok :'D...de egyébként szerintem egész jóba vagyunk. Amúgy nem igazán értem a srácot mert tök sok mindenben hasonlítunk (vagy lehet mégse?) mondjuk gondolom ez így önmagában nem elég.. Na mindegy. Ti mit gondoltok?

2017. nov. 18. 00:21
 15/16 anonim ***** válasza:
56%
Meg mindig ugyanaz vagyok.. Egyébként ő az első fiú akinél úgy érzem hogy érdemes lenne küzdenem. Mondjuk hogy ha nem vevő rá az azért egy kicsit kínos.. :'D
2017. nov. 18. 00:24
 16/16 anonim ***** válasza:
#16: Szerintem ne folytasd, mert egyre kínosabban viselkedsz. Minden ilyen "küzdéssel" meg nyomulással abból veszítesz, amitől egy lány a legértékesebb: A tartásodból.
2017. nov. 19. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!