Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahúzódó, csendes fiúk! Hogyan lehet közeledni hozzátok? Mi tolakodó számotokra?
Egyre jobban tetszik egy fiú, aki ilyen típus. Szoktam vele néha beszélgetni, de eleg szűkszavú, ami nem meglepő. De van olyan, hogy elengedi magát, es viccelődik, meg minden, de legtöbbször olyan depressziósnak tűnik kinézetre. Nincsenek is olyan igazi barátai, legtöbbször egyedül latom, eléggé magába roskadva (egyszer, meg régebben oda is mentem hozza, hogy megkerdezzem, mi a baj, meg valahogy felviditani, de igazából elküldött. Nem szó szerint, de igazából ez volt.)
Ilyesmi típusú fiuk, hozzatok hogyan lehet közeledni anélkül, hogy tolakodó lennék, vagy bármi ilyesmi?
Tényleg nagyon tetszik a fiu, összességében tok aranyos, de mivel nincsenek barátai, altalaban szomorú.
Köszi a válaszokat! :)
#11-es vagyok.
Hááát, a srác még mindig nem válaszolt... Az a baj hogy nem újkeletű a dolog. Még tavaly tavaszi szünetben elhívtam egyszer valahova, akkor egyébként mondta hogy menjünk el meg minden, de aztán végül nem jött össze. Igaz hogy azóta elég keveset beszéltünk szóval lehet váratlanul érte a meghívás. (sőt biztos) Érdemes még "harcolni" érte szerintetek vagy hagyjam a fenébe? Egyébként lehet hogy az a baja hogy osztálytársak vagyunk vagy csak egyszerűen nem bír😂 vagy csak ronda vagyok :'D...de egyébként szerintem egész jóba vagyunk. Amúgy nem igazán értem a srácot mert tök sok mindenben hasonlítunk (vagy lehet mégse?) mondjuk gondolom ez így önmagában nem elég.. Na mindegy. Ti mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!