Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol ismerkedhetnék korombeli,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék korombeli, csendes, visszahúzódó, kedves, aranyos lányokkal? 16F

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok és nagyon szeretnék egy olyan lányt akivel megoszthatom az életem, akiért tehetek, és akit boldoggá tehetem azokkal a dolgokkal amikben sikeres vagyok!

Azt szeretném kérdezni, hogy ilyen lányokkal hol tudnék ismerkedni esetleg a fővárosban..? Van esélyem, hogy egy nap majd véletlen, mikor ne számítok rá összefutok vele?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. nov. 1. 20:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
Az egyik legjobb társkereső. Iskola.
2017. nov. 1. 21:02
 2/14 A kérdező kommentje:
Ja igen nem mondtam! AZ iskolában nincsenek lányok!
2017. nov. 1. 21:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ajánlom neked, olyan helyen, amit te is szeretsz, mondok egy példát, erdős hely, park valami ilyesmi, én például, azt szeretem, és ha logikusan gondolkozunk, biztos lessz ott is valaki, aki keres egy olyan személyt, mint ő, vagyis egy lány, aki téged keres, te őt. 16/F és ne aggódj, lessz valakid ez biztos. Te egy normális csákó vagy.
2017. nov. 1. 21:17
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt elfelejtettem, írj privátot, ha kell segítség.
2017. nov. 1. 21:18
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Nagyon segített! Akkor megpróbálom magma rávenni, hogy irány az erdő, vagy park és akkor ott ha valaki egyedül van akkor ott próbálkozom! Csak eddig nem mertem elmenni..És ha ül a padon egy lány, hogy szólítsam le?
2017. nov. 1. 21:19
 6/14 anonim ***** válasza:
76%

Hát én eddig csendes voltam, most viszonylag nyitottabb vagyok mint eddig, mert régen nagyon zárkózott voltam oly annyira hogy a szüleimmel is csak pár szót váltottam.De én Budapesti vagyok és 16 éves.Mosolygós lány vagyok és nagy rocker.Alkohol, cigi nem érdekel és nem járok szórakozó helyekre.

Jobba kijövök az idősekkel így vannak tanár barátaim is, bár ez nem gondolom hogy lényeges lenne.

Szeretek dalszöveget írni, énekelni, focizni, deszkázni és gépezni mert nagy gamer vagyok.Cs go-val vagy gta 5-el játszom leginkább.

Sokat hülyéskedek és szinte mindig jó kedvem van.Nagyon szeretek zenét hallgatni 0-24ben zenét hallgatok.

Ez az írás csak a kérdezőnek szól.

2017. nov. 1. 21:33
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nemsokára jön a tél, szerintem a kori pályák kitűnő helyek az ismerkedésre, ott teljesen meg van hozzá a hangulat. Esetleg barátaid barátai?:D
2017. nov. 1. 21:33
 8/14 A kérdező kommentje:

Utolsó! Eltaláltad! Én is ezt találtam ki, hogy ott fogok segíteni annak a lánynak, aki esetleg nem megy a korizás :) Tutira bízom benne, de én most fogok életemben először úgy odamenni, hogy nem lánnyal :)

És köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek! :)

2017. nov. 1. 21:36
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hány évvel ezelőtt, de mikor tanítottam a kishúgomat jégkorcsojázni, akkor volt két fiatal, akik összeütköztek egymással és egyszerre estek el, másnap pedig azt látom, hogy ez a két fiatal kézen fogva járkál az utcán... Igazság szerint nem tudom miért írtam ezt le, csak az utolsó válaszoló eszembe jutatta ezt és gondoltam leírom.
2017. nov. 2. 06:46
 10/14 anonim ***** válasza:
Írtam privátot, hátha tudok segíteni :)
2017. nov. 3. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!