Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék korombeli, csendes, visszahúzódó, kedves, aranyos lányokkal? 16F
16 éves fiú vagyok és nagyon szeretnék egy olyan lányt akivel megoszthatom az életem, akiért tehetek, és akit boldoggá tehetem azokkal a dolgokkal amikben sikeres vagyok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ilyen lányokkal hol tudnék ismerkedni esetleg a fővárosban..? Van esélyem, hogy egy nap majd véletlen, mikor ne számítok rá összefutok vele?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Hát én eddig csendes voltam, most viszonylag nyitottabb vagyok mint eddig, mert régen nagyon zárkózott voltam oly annyira hogy a szüleimmel is csak pár szót váltottam.De én Budapesti vagyok és 16 éves.Mosolygós lány vagyok és nagy rocker.Alkohol, cigi nem érdekel és nem járok szórakozó helyekre.
Jobba kijövök az idősekkel így vannak tanár barátaim is, bár ez nem gondolom hogy lényeges lenne.
Szeretek dalszöveget írni, énekelni, focizni, deszkázni és gépezni mert nagy gamer vagyok.Cs go-val vagy gta 5-el játszom leginkább.
Sokat hülyéskedek és szinte mindig jó kedvem van.Nagyon szeretek zenét hallgatni 0-24ben zenét hallgatok.
Ez az írás csak a kérdezőnek szól.
Utolsó! Eltaláltad! Én is ezt találtam ki, hogy ott fogok segíteni annak a lánynak, aki esetleg nem megy a korizás :) Tutira bízom benne, de én most fogok életemben először úgy odamenni, hogy nem lánnyal :)
És köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!