Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék korombeli, csendes, visszahúzódó, kedves, aranyos lányokkal? 16F
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és nagyon szeretnék egy olyan lányt akivel megoszthatom az életem, akiért tehetek, és akit boldoggá tehetem azokkal a dolgokkal amikben sikeres vagyok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ilyen lányokkal hol tudnék ismerkedni esetleg a fővárosban..? Van esélyem, hogy egy nap majd véletlen, mikor ne számítok rá összefutok vele?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2017. nov. 1. 20:41
11/14 anonim válasza:
Szia! Én is visszahúzódóbb vagyok és örülnék valakinek akivel jókat tudnék beszélgetni. Budapesti vagyok, ha van kedved beszélgetni 14/L
12/14 anonim válasza:
En is ilyen vagyok :) ha van lány akinek bejön az ilyen irjon privit :) 18 f
13/14 anonim válasza:
Ez a leírás teljesen igaz rám. Én is ezek miatt szeretnék rátalálni a páromra.Bár a kérdésre konkrétan választ nem tudok adni mert pl. én nem nagyon szoktam eljárni sehova csak a suli meg az otthonom környékén. Elég visszahúzódó vagyok bár az utóbbi időben sikerült jobban megnyìlnom, viszont most nem merek privit írni pedig van rá esély hogy szeretnék veled beszélgetni.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddig válaszokat, mindenkinek! Utolsó, sebaj, akkor én megpróbálok írni neked :)
2017. nov. 26. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!