Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Olyan nők, akiket az előző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nők, akiket az előző párjuk alázta verte semmi vette, mennyire fogják értékelni a rendes, aranyos csendes, visszafogott srácokat?

Figyelt kérdés
2016. júl. 27. 15:18
 1/8 anonim ***** válasza:

A "csendes, visszafogott" jelzőknek nem tudom, mi köze a rendességhez, meg az aranyossághoz.

Nos, engem ugyan fizikailag nem bántott az exem, csak lelkileg, így nem tudom, mennyire releváns a válaszom, de azért hátha: én NAGYON sokra értékelem, hogy a jelenlegi párom kedves, és törődik velem. Valamennyit vártam, mielőtt összejöttem vele, hogy összeszedjem magam, szóval nem a padlóról kellett felrángatnia, de RENGETEGET tett azért, hogy legyen önbizalmam, bátrabb legyek, és boldog. Nagyon hálás vagyok neki, és akármit megtennék érte. Gondolom, ha fizikai bántalmazás is lett volna az előző kapcsolatomban, akkor ez méginkább igaz lenne, de még több idő kellett volna, mire összejövök vele.

22L

2016. júl. 27. 15:25
 2/8 anonim ***** válasza:
29%
Lehet eleinte értékeli,míg elmúlnak a rosszabb emlékek.Aztán megunja a rendest,mert az "nem igazi férfi" és megy keres egy újabb vadállatot, aki jól megveri és alázza. Sok nőnek ez a fétise, ezzel nincs mit tenni, sajnálni meg főleg nem kell őket..
2016. júl. 27. 15:25
 3/8 anonim ***** válasza:
31%
Semennyire. Ezeknek a nőknek ilyen férfiak kellenek mindig.
2016. júl. 27. 15:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az nem férfi, aki megüt egy nőt (vagy akárkit)

Amúgy a nőknek ez nem jó, viszont amíg nem találtam meg a mostani barátomat, lehet, hogy én is összejöttem volna újra egy ilyen állattal. Miért? Egyszerűen azért, mert annyira nem volt önbizalmam, hogy meg se fordult a fejemben, hogy jobbat érdemelnék. Azt hittem, ha az akkori párom elhagy, akkor többé senkinek se fogok kelleni.. Ő hitette el velem, és sikerült is neki, teljesen biztos voltam benne, hogy az én hibám.

Szóval igen, a nők hajlamosak önként viselni a bántalmazást, de nem azért, mert olyan rohadtul élvezik.

Abban meg mi férfiatlan lenne, hogy a párom szeret és nem bánt? :D Ettől még férfias kívül-belül, határozott, erős, bátor, meg minden, csak épp nem akar nekem ártani. Szomorú, ha szerintetek férfiatlan attól, hogy jó ember :DDD

2016. júl. 27. 15:41
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
Pontosan látja az ilyen nő ,hogy másnak, a csendesebbnek rendesebbnek is bejönne ,de azokat lesajnálja észre sem veszi,szépen beteszi barátzónába vagy abba sem,és megy a bunkókhoz a nagyhangú türhőkhöz ,mert azok a macsók .Néha beleszalad egy két nyaklevesbe, megalázzák -szarba veszik ,de annál inkább érik benne a gondolat hogy micsoda férfit fogott ki!No meg a még rosszabb ,amikor kitalálja, hogy ő majd megváltoztatja ..
2016. júl. 27. 15:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Fura egy állatfaj a nő!-)
2016. júl. 27. 16:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

15:51

Komolyan nem értem, a csendesség hogy jön ahhoz, hogy valaki rendes-e :D Az exem csendes volt, és egy gusztustalan féreg.

A mostani barátom társasági ember, a haveri körben elég "nagyhangú", mégis a legtündéribb, legaranyosabb ember, akivel valaha találkoztam, és rengeteg szeretet van benne :D

2016. júl. 27. 16:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha te direkt olyan lányokra hajtasz akiket vertek és aláztak, hogy hátha majd nekik kelleni fogsz, akkor el kell, hogy keserítselek, de nem vagy rendes...
2016. júl. 27. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!