Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a fiúk a csendes, visszahúzódó, de mégis mosolygós lányokra, hogy "aranyos"?
Miért, a kölyökállatokra miért mondják, hogy aranyos?
Ezeknek a fogalmaknak nincsen olyan meghatározott definíciója, mint mondjuk a rendőr-elvnek a matematikában...
Szerinted nem aranyosak, hanem mondjuk kedvesek. Ennyi.
Én se értem...
Ugyanolyanok mint a többi legalábbis attól a tulajdonságuktól, hogy csendesebbek, szerintem nem lesznek többek, mint a hangosabb csajok.
Sőt, nekem a hangosabbak sokszor magabiztosságot, önbizalmat sugároznak, ami sokkal értékesebb, mint az önbizalom hiányos, önértékelési problémás, antiszoc. csaj...
Valakineg a megbízhatóság fontosabb, ami a visszafogottabb emberekben nagyobb eséllyel megvan.
3. Vagyok megint.
Először is, pasi vagyok.
Aztán meg a harsány csajokban is jó számmal vanak megbízható.
Nekem mindkét féle volt már és nem ezen múlik.
De ahogy fentebb is írtam, a kis magának való általában valami probléma miart olyan, amilyen.
Akkor már legyen normális...
Engem mondjuk eléggé zavar hogy a befordultak lettek normálisnak titulálva...
Szerintem az a normális ha valaki közlékeny, barátkozó, véleményt kinyilvánító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!