Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellemetlen téma, de fontos! Hogy nyerjem el a bizalmát? Van rá esélyem, hogy szeressen, vagy kiábrándító dolog amit műveltem? F/34
Ha most azt mondom, hogy nincs (csak mert nálam nem igazán lenne) akkor feladod?
Ne tedd. Bizonyítsd be neki, hogy megváltoztál.
Nem mindegy, hogy a hölgyeket kísérgetted színházba, moziba, kúltúrrendezvényekre vagy le is feküdtél velük!!!
Az utóbbi azért zavarna egy kicsit engem is.
Lássuk be, a kísérgetésből nincsen dugigyerek, se betegség, se exek meg semmi. Hm?
22/N
Nem ítéllek el ezért, de nem hiszem, hogy összejönnék Veled. Ahogy az első is írta, Te kezdenél egy volt k-val?
Ettől függetlenül, megpróbálhatnál beszélni a lánnyal négyszemközt erről. Még a biztos nem is jobb, mint a bizonytalanság!
23L
Hát a kérdése jó! Te hogy viszonyulnál hozzá, ha előtte prosti lett volna?
Meg sok függ attól hogy adtad elő. Ha úgy, hogy jajj szegény te, kellett a pénz nem tudtál mit tenni, akkor nekem se lenne szimpatikus. Viszont ha szimpla tényként, ez volt, nem szégyelled akkor nem olyan gáz. Vagyis gáz, de elfogadhatóbb. Ilyenkor megfordul az ember fejében, hogy mit szedtél össze, milyen ember vagy, mennyire hűséges, ha mondjuk család lesztek és megszorultok nem folyamodsz-e titokban ehhez stb. Nem tudsz mit tenni, lassíts a tempón, hagyd, hogy megismerjen. Beszélgess sokat vele.
Mondani lehet, hogy megváltoztál, most meg kell hogy ismerje, hogy gondolkodtál akkor, és milyen a világnézeted most.
Húha,nehéz mert biztos benne van a lányban a félsz, hogy bármikor ujra kezdheted.
De kitartó udvarlással nem reménytelen.Tudod a bizalmat nem adják ingyen,ki kell érdemelni.Szóval ne add fel.
Ha nekem egy ilyen előéletű pasi bebizonyitaná,hogy megváltozott,akkor én benne lennék vele egy kapcsolatban.
A multad az megtörtént,ne ez határozza már meg a jövődet.
Egyébként amikor a férjemmel még csak találkozgattam kiderült volt 1x k*rvával,na gondolhatod mit éreztem,de aztán rájöttem az a mult mind hibázunk.A lényeg hogy most milyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!