Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellemetlen téma, de fontos! Hogy nyerjem el a bizalmát? Van rá esélyem, hogy szeressen, vagy kiábrándító dolog amit műveltem? F/34
Figyelt kérdés
15 éve van állandó munkahelyem, de esténként és hétvégén az volt a szórakozásom, hogy hölgyeket szórakoztattam pénzért. Ez nem kevés pénzt jelentett, ami akkor jól jött. A neten hirdettem. Akkoriban nem volt kapcsolatom, így nem is éreztem miatta kellemetlenül magam. Most viszont fordult a kocka. A baráti társasághoz került egy nagyon csinos lány, aki tetszik nekem. Viszonozta ő is a vonzalmamat, de egyik napról a másikra megváltozott a helyzet. A fülébe jutott az előéletem. Beszéltem vele erről, és megértett engem de mégsem nyitott felém.Tényleg ennyire kiábrándító dolgot tettem? Hogyan ismerkedjek ezekután? Csajok, mi a véleményetek erről? Már tényleg megváltoztam!2011. aug. 31. 13:50
31/32 anonim válasza:
Szia! Nálam ez nem lenne kizáró ok,ha valóban szimpatikus vagy nekem és tudunk erről beszélni,mármint ,ha tényleg megváltoztál próbáld meggyőzni vagy megmagyarázn,hogy miért csináltad vagy hogy pontosan mit is csináltál...
32/32 anonim válasza:
kérdező, a 17.16osban leírtak bennem ugyanúgy visszatetszést keltenek. eladó voltál és meg lehetett téged venni. a többi részletkérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!