Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kezdő lányként, mennyi esélyem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdő lányként, mennyi esélyem van partnert találni? 18L

Figyelt kérdés
2019. dec. 26. 13:51
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Ugyanannyi, mint nem kezdő lányként. Nem tudom miért hiszitek azt, hogy “kezdőnek” lenni szörnyű

Mindenki volt az. Voltam is olyannal és isteni volt vele

2019. dec. 26. 13:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Férfiak ne irjanak privit,leszbikus kategoriába irtam a kérdést.
2019. dec. 26. 14:03
 3/8 anonim ***** válasza:
97%

Én sem hiszem, hogy emiatt szörnyen nehéz dolgod lenne. Ki az, aki egy 18 éves lánytól azt várja, hogy tapasztalt legyen?

24L

2019. dec. 26. 14:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A nők szerintem abszolút nem ez alapján ítélnek meg. Ha egy nő gyönyörűnek és szexinek talál teljesen mindegy a tapasztalatod.

18N

2019. dec. 26. 14:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Van esélyed nyugi,nem ez a fő ami miatt eldől egy dolog.

L

2019. dec. 26. 23:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Sokunknak kifejezetten bejön ha mi mutathatjuk meg egy lánynak, milyen jó dolog a leszbikus szex. :) Nekem pl azért is tetszik jobban mert nincsenek teljesíthetetlen elvárásaid.
2019. dec. 29. 14:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"Férfiak ne irjanak privit,leszbikus kategoriába irtam a kérdést."

Azt hiába írod, kérdező, magasról tesznek rá a pasik és csak azért is írogatnak rád, meg próbálnak téged a "jó útra terelni" azzal hogy "jajj próbálkozz nálam, nem tudod, mi a jó, talizzunk, ismerkedjünk" xDD

Na az ilyen priviktől hányingerem van!

Volt is egy kérdésem a Női egészség rovatban miután kitettem a kérdést, ár jöttek is a szexuális ajánlatok meg hogy "szia baby van kedved velem ismerkedni?"

Na tudod hova menjenek az ilyen kretén alakok!

Egyébként a kérdésedre válaszolva a való életbe nagy nehezen, ha TALÁLSZ IS párt magadnak, akár leszbikus vagy, biszex, vagy pán, a való életben szinte lehetetlenség megmondani egy lányról hogy ő most a seját neméhez (is) vonzódik-e.

Talán ha véletlenül így idegenen szóba elegyedsz egy lánnyal, kötetlen beszélgetésbe kezdtek, talán az arckifejezése, tekintete, mimikája, testmozdulata elárulhatja, hogy tényleg az-e, aminek gondolod.

Továbbá az Instagram tele van LMBT csoportokkal, ahol akár fényképes bemutatkozót tehetsz ki magadról, bár az eléggé kérdéses és zsákbamacska.

Ezt onnan tudom, hogy én is fent vagyok ilyen csoportokban, de sok a 12-13 éves kislány, akik leszbikusnak/biszexnek vallják magukat, de szép számmal akadnak sajnos KAMU PROFILOK IS, akik valójában olyan pasik bújhatnak meg fantom profilok mögött, akik netes képet felhasználva próbálják magukat "leszbikusnak" kiadni, több-kevesebb sikerrel, de olyan céllal, hogy te, mint gyanútlan és tapasztalatlan felhasználó, elkülld SAJÁT VALÓDI KÉPED egy olyan nem létező személynek, aki rosszindulatból, aljas céllal a képeiddel akár vissza is élhet, de kérhetnek tőled melles, illetve nemiszerves képeket is!

Az ilyenektől jobb, ha óvakodsz!

A döntést rád bízom, milyen úton szeretnél ismerkedni, párt találni!

Remélem, sokat segítettem neked. :)

17/L

2019. dec. 29. 23:52
 8/8 anonim ***** válasza:
*már jöttek is
2019. dec. 29. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!