Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként volt már barátság extrákkal kapcsolatotok valamelyik barátnőtökkel?
A leszbikus kategóriának az a lényege, hogy mindenkinek lányként lánnyal volt kapcsolata.
De igen, az ilyesmi minden esetben a barátság rovására megy, aki mást mond az hazudik vagy érzéketlen/buta ahhoz hogy észrevegye.
Tizenévesen bennünk volt a kíváncsiság. Közel álltunk egymáshoz, úgy gondoltuk ennyi belefér :)
Én nem éreztem, hogy emiatt megromlott volna a kapcsolatunk. Megbeszéltük egymás között, hogy nem vagyunk szerelmesek, bár ki tudja, talán lett volna belőle valami, ha egy városban tanultunk volna tovább.
Tini koromban egy volt egy ilyen barátnőm. Szerencsére nem ment a barátságunk rovására. Szerintem fontos, hogy mind a ketten tisztában legyünk a "szabályokkal". Sajnos azóta elsodort minket egymás mellől az élet, de még mindig jóban vagyunk 😊
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!