Mennyire izgultatok az internetes legjobb barátnőtökkel való első találkozás előtt?
Figyelt kérdés
Én szombaton végre találkozok vele. 1 éve beszélgetünk minden egyes nap és az elmúlt 1 hónapban kb minden nap sírok az örömtől, hogy végre találkozhatok vele. Ti mennyire izgultatok az első találkozás előtt? Az első találkozáson sírtatok? Volt téma az első találkozáson?2016. júl. 25. 15:55
1/6 A kérdező kommentje:
13/L voltam... kérlek ti is írjatok kort meg nemet!
2016. júl. 25. 15:55
2/6 anonim válasza:
Semennyire, és neked se kéne izgulni, ha ennyire jóban vagytok jól fog menni szóval nyugi.
4/6 anonim válasza:
Nem kell izgulni .. nah azzal elronthattok mindent, a barátság már csak ilyen engedd had alakuljon
5/6 anonim válasza:
Én nem izgultam azaz de de más értelemben sírtam a boldogságtól előtte... Hihetetlen volt meg utazás közben is vidichateltunk...
Mikor találkoztunk egymásnak rohantunk és letepertuk egymast hihetetlen volt❤Utána 2 könnycsepp volt de az is a boldogságtól
Annyi fényképunk lett h az hihetetlen...
azóta tartom vele a kapcsolatot💘Azóta mar nyáron 1 hetet nálunk is aludt Bff-em lett örökre 💘
6/6 fxckmeharold válasza:
Jesszus en nagyon.:D 4 orat ultem a vonaton es az utolso fel oraban az elottem levo szeket baszkodtam es ugraltam. Jaj te jo eg:D Egy honapja talalkoztunk eloszor es kb meg ugyan ennyi van hatra a masodikig. Mikor meglattam Eletemet a vonatablakbol olyan erzes fogott el amit nem lehet leirni. Annyira hihetetlen volt h vegre a karjaim kozt volt egy erezhettem az ilatat. Egy napot voltam ott, egesz vegig egymas kezet fogtuk, es meg veletlenul se engedtuk el a masikat.:) 269km van koztunk, es borzalmasan hianyzik:") 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!