Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy rányomultatok valakire és kellemetlen helyzet alakult ki?
Sajnos nem lehet megmondani sokszor a másikról, hogy ő is leszbi-e... és vannak félelmeim.
21 L
Próbálkozás nélkül nincs eredmény. Ha időnként kosarat kapsz akkor mi van - az számít akitől nem :)
Kulturáltan kell "nyomulni" próbálkozni és akkor nem lesz belőle kellemetlenség.
Hát diszkréten kell csinálni.
Én azt hittem jeleket kapok,valóban az volt én ezt állítom.
Én a fogdokimra nyomultam :D
Akkor 3 éve jártam hozzá,igazából sosem néztem rá úgy mint nőre, fostos vagyok ha orvosról van szó. Bemegyek haladjunk :D
Viszont elkezdett dicsérni, állandóan mosolygott,viccelődött velem, mellét állandóan hozzám nyomta (mikor helyettesítő orvosok voltak 2 nő,egyik nő sem nyomta magát rám).Karomat simogatta. Bepucsított,mikor pucsíthatott volna a falnak is. Sokszor zavarban volt. Szóval akkor heti 2x jártam hozzá és minden alkalommal volt vmi. Én meg vettem a poénokat,jelzéseket stb. bent marasztalt,mikor zsibbasztót kaptam,hogy addig beszélgessünk.
Aztán szóba került,hogy állatbarát,szeretne kutyát sétáltatni,kutyát is szeretne de nincs lehetősége tartani. Na erre fel, 2 nap múlva bejelöltem facen, majd rá írtam,hogy ha van kedve eljöhet velem kutyát sétáltatni. Kamuból írtam,hogy szoktak hozzám csatlakozni. Csak hogy ne legyen túl egyértelmű :D Elején azt írta benne van. örültem. Majd írtam neki,hogy akkor szombaton velünk tart e? 2 nap múlva jött a válasz,hogy neharagudjak,de neki a szombat nem jó.
Utána jött a csavar,mert akkor 3 hét múlvára volt időpontom,na mondom ezek után tuti gáz lesz menni.
Bementem nem nézett a szemembe, hideg,semleges volt,nem beszélgetett mint azelőtt. Na mondom ez jól balul sült el. Utána még voltam,de akkor normálisan viselkedett,de nem volt annyira közvetlen mint előtte. Nyár elején is voltam akkor is full semleges volt.
Mondjuk nyíltan nem kérdeztem volna rá nyilván :D
De ez szerintem diszkrét volt,hiszen ha akart volna vmit tényleg akkor eljön velem sétálni onnan meg alakult volna minden.. de sajnos nem..
Más kellemetlen helyzet nem volt.
Pont ez miatt én már nem merek lépni :D max a mosolygás,véletlen érintés,de ha ebből a másik nem lép én hagyom :D
Volt, mert kiderült, hogy az illető nő/lány nem biszex vagy leszbikus. Totál égés :D
De előfordult, hogy felemásul sikerült, pl egy buliban. Berángatott a lány egy sötétebb boxba, akivel elkezdtem ismerkedni, és ott szünet nélkül csókolt. Nekem kezdett kellemetlen lenni, mert ennyire nyilvánosan nem szeretem az ilyen dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!