Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb lányok! Izgatna titeket az alábbi helyzet?
Le lennétek kötözve egy székbe. Egy tapasztalt, 35-40 éves nő az arcotokba nyomná ölét, amit fehér, csipkés, Aranypók bugyi takar. Épp megvan neki, látnátok a beragasztott betétet, éreznétek a szagot.
Olyanokat mondana nektek közben, amitől majd' felrobban a pinátok.
nem vagyok vámpír,nem izgat a vér.
Menstruációs vér szagától meg rosszul vagyok,ha meg van akkor sem győzök tisztálkodni..
Engem ez így nagyon nem izgat,bár a kikötözés sem.
Basszki... Pedig az eleje még jó volt. :( A pókos fehér bugyi is ok, elfogadom, ha neki ez jön be, hátistenem. Na de a sztori többi része...
Nem te vagy az "izgulsz-e arra ha valaki a melletted lévő fülkében rotyog, csurog?" kérdés kiírója is? :D
De azért a pinarobbantós szövegeket meghallgatnám, mert nekem soha nem volt még olyan, hogy kifejezetten egy dologtól felgyulladt volna az ölem. Tehát csak a dumától nem tudnék felizgulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!