Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyolc évvel fiatalabb nő, szerintetek mennyire problémás ez a helyzet?
Figyelt kérdés
Nagyon szimpatikus számomra egy lány. A probléma ott kezdődik, hogy közel 8 évvel fiatalabb valamint a testvérem osztálytársa. Megfogott az egyszerűségével, természetességével. Nagyon szeretném megismerni, de számomra kicsit kellemetlen a kor illetve, hogy mit szólnának itthon a család többi tagjai. Persze benne van a dologban az is, hogy csak az én részemről van meg a szimpátia. Az megint csak rossz. De tetszik, viszont nem tudom hogyan indítsam el ezt az egészet.2017. okt. 15. 18:50
1/19 anonim válasza:
8 év korkülönbség az semmi a férfi javára. Annyi még kell is.
2/19 anonim válasza:
"Osztálytárs" Tehát még tini ? Felejtsd el szerintem.
3/19 A kérdező kommentje:
18 éves.
2017. okt. 15. 18:52
4/19 anonim válasza:
Semennyire nem problémás.
Fordítva lenne kicsit furcsa de így teljesen rendben van.
5/19 Sunshinedoll válasza:
Problémás. Keress korban hozzád illőt.
6/19 anonim válasza:
Egy 18 éves csaj szerint ez oké, egy 28 éves szerint már nem, mert nem vele foglalkozol. :D
8/19 anonim válasza:
Sunshinedoll minduntalan oltja a nála fiatalabb csajokat preferáló férfiakat :D
Ha 10 évvel idősebb lenne dolli baba (asszem most 26), már kérdezném is tőle, hogy ez már a klimax? :D
9/19 anonim válasza:
Barátom és köztem is ennyi van kb és teljesen jól megvagyunk. Szerintem fölösleges ilyen kétségek miatt veszni hagyni egy esetleg jól működő kapcsolat lehetőségét. Persze én is hallottam rosszmájú megjegyzést, hogy "úristen nem kapott korban hozzáillőt, biztos van valami defekte" de mivel én ismerem leszarom ezeket a hülyeségeket és ő szintén.
10/19 anonim válasza:
18 évesen még messze van a nőtől, de ha neked ez kell, 26 éves fejjel kicsit vissza vagy maradva te is. 18 éves még most kezd élni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!