Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyolc évvel fiatalabb nő, szerintetek mennyire problémás ez a helyzet?
Figyelt kérdés
Nagyon szimpatikus számomra egy lány. A probléma ott kezdődik, hogy közel 8 évvel fiatalabb valamint a testvérem osztálytársa. Megfogott az egyszerűségével, természetességével. Nagyon szeretném megismerni, de számomra kicsit kellemetlen a kor illetve, hogy mit szólnának itthon a család többi tagjai. Persze benne van a dologban az is, hogy csak az én részemről van meg a szimpátia. Az megint csak rossz. De tetszik, viszont nem tudom hogyan indítsam el ezt az egészet.2017. okt. 15. 18:50
11/19 A kérdező kommentje:
Ő 18 éves, én 25 éves vagyok.
2017. okt. 15. 19:16
12/19 A kérdező kommentje:
Igen, nyilván most kezd élni, de úgy gondolom ez is ember függő, hogy ki hogyan cseperedik. Ő számomra is meglepő módon más a többi vele egykorú lánytól. Teljesen más az érték rendje. Nyilván lehetne keresnem velem egy korút, vagy hasonlót, de valamiért ő fogott meg.
2017. okt. 15. 19:19
13/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok, én is 18 évesen jöttem össze a férjemmel, 11 év korkülönbséggel. :)
14/19 anonim válasza:
Simán befér még, viszont arra számíts, hogy pár éven belül akár komoly változások mehetnek végbe a viselkedésében. Vagy rájön, hogy korai volt még neki egy komoly párkapcsolat és inkább élne még.
15/19 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel számoltam. Bármi lehetséges. Akár ez is.
2017. okt. 15. 20:46
16/19 anonim válasza:
Ha te úgy érzed értelmileg és tapasztalatban egy szinten vagy egy 18 évessel 26 éves létedre, hajrá!
17/19 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom ez ember függő. Ki milyen beállítottságú. Van aki 17-18 évesen már mondhatni érett, mert az élete úgy alakult, hogy felnőtt fejjel kell gondolkodnia.
2017. okt. 17. 18:34
18/19 anonim válasza:
Mindenkinek más a véleménye. Te lesz*rva mindenkit kezdeményezz nyugodtan,s ha összejön akkor legyetek boldogok. (Remélem nem akarod kihasználni).
19/19 anonim válasza:
Ha te lennél 18 akkor gáz. De így nem probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!