Problémás bőrű kismamák! Nektek a terhesség alatt
változott valamit a helyzet?
Figyelt kérdés
Most már tényleg el vagyok szomorodva. A terhesség előtt is bajom volt az arcbőrömmel, hátammal, de sokan azt mondták, a hormonok miatt várandósan helyre jön legalább. Nos jó irányba sajnos nem változott, sőt, sokkal több a mitesszerem, pattanások, és ha elmúlnak, piros folt marad utánuk.
Van itt még valaki, akinek hozzám hasonló gondjai vannak? Mi vált be?
Köszönöm!
2013. dec. 21. 22:35
1/7 anonim válasza:
Nekem is nagyon csúnya lett a bőröm a terhességem alatt, előtte se volt túl szép.
Esténként shea vajjal kenem pár napja, és úgy érzem, hogy kevésbé gyulladt!
Milyen arcápolókat használsz? Próbálj natúrkozmetikumokat használni, nekem a vegyszerektől csak rosszabb és rosszabb lett :(
2013. dec. 21. 22:39
2/7 anonim válasza:
:/
Nekem zsíros, mitesszeres , pattanásra hajlamos bőröm van. Terhesség elején is ilyen volt, de kb a 2. hónaptól 180°-os fordulat lett: sehol egy pattanás, sehol egy mitesszer és zsíros sem volt a bőröm. Olyan szép még sose volt! Aztán szülés után sajnos megint a régi lett. :(
2013. dec. 21. 22:52
3/7 anonim válasza:
szia! sajna nálam is rosszabb lett...nekem mondjuk a másik véglet jött elő,nem a pattanás,zsíros bőr,hanem exta szárazság, vörös viszkető foltok,ekcéma. voltam bőrgyógyásznál , azt mondta,a hormonális változásik,plussz a hajlamom ami eddig is megvolt az érzékeny bőrre most felerősödtek. Pedig már a legdrágább krémet is megvettem..
2013. dec. 22. 06:25
4/7 anonim válasza:
Nekem eőtte tökéletes bőröm volt, most valami borzalom. Hàmlik , pirosodik, viszket, borotvàlkozni màr nem is merek. Sohasem ismertem mèg tini koromban sem a patanàsokat most tele vagyok, ès még ekcèmàs itt lettem.
2013. dec. 22. 09:05
5/7 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszadó! az előtted író vagyok, akinek szintén piros,viszket és ekcémás lett a bőre:( elmentem bőrgyógyászhoz, szteroid pikk-pakk helyrehozná,de azt nem szabad terhesség alatt. így marad a pirosság, és próbálok bőrnyugtató krémet használni, bár nekem az arcomon jött ki, a szememnél...de a borotválkozás ahogy te is írtad, na szintén rémálom, utána a bőröm rémes...
2013. dec. 22. 10:40
6/7 anonim válasza:
Próbáljátok ki a natúr, finomítatlan shea vajat, tényleg nagyon jó!
2013. dec. 22. 19:16
7/7 anonim válasza:
Ó azbsem jó hely, jekem a szàm körül jött ki elèg gázul nèz ki :*(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!