Mi a helyzet a szexel terhesség alatt?
Figyelt kérdés
7 hetes vagyok, a párommal pár hete nem láttuk egymást, de most azt hallottam, hogy ilyenkor vigyázni kell.2010. júl. 15. 14:44
1/4 anonim válasza:
Ha nem verzel, nem gorcsolsz, akkor elvileg nincs akadalya. De sokan azt javasoljak, hogy a 12. hetig jobb varni, mert addig konnyebben kilokodik a picur. Mi is vartunk...
2/4 anonim válasza:
Mi is vártunk. Nekem fontosabb volt a baba, mint a szex. S a párom is megértette.
De sokan mondják, hogy egy egészséges terhességnél nem lesz a szex miatt semmi baj.
3/4 anonim válasza:
Gondtalan terhesség alatt egész végig szabad, nekem mindig ezt mondta az orvosom. Nekem néha nem esett jól, néha meg nagyon odavoltam;)
4/4 anonim válasza:
A lányomnál az első pillanattól az utolsóig szeretkeztünk. A fiamnál viszont mélyen volt a lepényem, amit egy ultrahang mutatott ki, és ezáltal papírom lett arról, hogy nem szabad. Ez pedig az utolsó hétig így is maradt. De óvatosan azért nagyon ritkán eljátszottunk, amiből soha nem volt baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!