Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi az a helyzet vagy kényeztet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a helyzet vagy kényeztetési mód, amitől szinte azonnal el tudsz élvezni?

Figyelt kérdés

Létezik ilyen egyáltalán?

19biL

2018. jún. 17. 06:32
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
Hát olyan nincs, hogy azonnal el tudjak élvezni,de olyan van amitől sokkal hamarabb a csúcaon vagyok és az a 69.
2018. jún. 17. 06:49
 2/5 anonim ***** válasza:
58%
Azonnali nekem sincs... De amitől hamar elélvezek: én hanyatt fekszem, a partnerem felém hajol. Míg én masszírozom magam ott, ahol kell, addig ő egy vagy két ujjal kényeztet belülről. Közben csókolózunk vagy a partnerem a nyakamat kényeztetni. Ettől pár perc alatt kész vagyok, nagyon szeretem.
2018. jún. 17. 10:32
 3/5 A kérdező kommentje:

Sajnos, félreérthető volt a megfogalmazásom. Sejthető, hogy a legtöbb nő számára nincs olyan kényeztetés, amitől azonnal el tud élvezni - én sem vagyok ilyen szerencsés.

A hangsúly a "szinte" szón akart lenni. Szóval, olyan kényeztetésre gondoltam (pl. póz, helyszín, bármi), aminek köszönhetően a szokásosnál gyorsabban vagy nagyobb biztonsággal elélveztek.

2018. jún. 17. 10:36
 4/5 anonim ***** válasza:
47%
Olyant írtunk az Elsővel :) Csak hozzá raktuk, hogy azonnali nincsen, DE van olyan, amitől sokkal hamarabb elmegyünk, mint bármilyen más pózban. Neki a 69 nekem a hanyatfekvős-mindenholéringer dolog. :)
2018. jún. 17. 10:54
 5/5 anonim ***** válasza:
54%

Amikor valami újdonságot próbálunk ki és nagyon bejön a dolog, akkor a szokásosnál is hamarabb tudok elmenni.

Ilyen volt pl. amikor az exemmel kiakartam próbálni azt a pózt amikor a szájára ülök, csak nem mertem mondani, hátha megalázónak tartja. Amikor ő vetette fel az ötletet, kb. 5 perc alatt elmentem :)

Illetve ilyen könnyen elmegyek akkor is amikor már jó régóta nem láttuk egymást és nagyon kívánom :)

2018. jún. 17. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!