Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, mi ilyenkor a helyzet?
Kb. fél éve kavartam a lánnyal, de akkor még kapcsolatom volt. Most már szingli vagyok (kb. 4 hónapja) és egy hónapja megint kavarunk a lánnyal folyton, randiztunk is párszor. Tudja, hogy nekem ő tetszik, de mikor kérdezem, hogy én neki tetszem-e, akkor csak annyit mond, hogy nem biztos benne. Mégis élvezi a randikat meg az együtt töltött időt. Az utóbbi 3-4 napban viszont sosem ír és teljesen ignorál. Mit tegyek, vajon mit érezhet?
Én 23 éves vagyok, ő 22.
Csak kötődik hozzád, kedveli a személyiséged, és jól érzi magát veled.
Én nem vagyok leszbikus, mégis volt hasonlóban részem, és iszonyú érzés volt azt tudni-hallani a másik féltől, hogy nem szeret, csak kedvel és jól érzi magát velem, és a vágyai hozzám kapcsolódnak.
Szerintem a te esetedben is ez lehet.
De remélem idővel megszeret téged !
Én csak arra tudok gondolni, hogy mikor legelőször kavartunk, és utána megtudta, hogy kapcsolatom van, nagyon megsértődött. Utána nem is beszéltünk meg nem találkoztunk, sőt ő messziről került engem.
Kicsit sebezhetőnek érzem magam, amiért tudja, hogy én érzek iránta valamit, de ha tényleg csak szórakozik meg játszani akar, akkor muszáj leszek elengedni. Köszönöm a tanácsokat, ment a pacsi!
Akkor nem marad más, mint a kommunikáció. Kérdezd meg, mi van most, mit gondol kettőtökről, ha nem akar többet, akkor mondja azt aztán valami legyen.
De a nem ír-nem keres tipikus példája annak, hogy hiába érezte magát jól a randin, így többet nem érez, hiába próbálkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!