Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi volt eddig a legfurább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt eddig a legfurább helyzet, amikor felizgultál?

Figyelt kérdés

Olyan helyzetre gondolok, amikor teljesen váratlanul, talán megmagyarázhatatlanul tört rád a vágy, magad sem tudod hogy miért?

19L

2018. márc. 24. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Buszon ülve, zenehallgatás közben. Nálam nem gyakori a spontán felizgulás. Egy kezemen megtudnám számolni hányszor járhattam így
2018. márc. 24. 23:21
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Velem tavasszal meg nyáron fordulnak elő ilyen váratlan felizgulások. Buszon ülve velem is előfördult. Olyan buszunk volt, ami régebbi és tökre rázott. Ültem és nagyon rázkódott alattam a szék, végül azt vettem észre, hogy nagyon felizgultam.

Aztán egyszer szintén nyáron elmentem biciklivel meglátogatni a nagypapámat és mikor jöttem haza azt vettem észre, hogy a bicikli ülés kicsit hozzám dörgölőzött és erre benedvesedtem.

2018. márc. 25. 00:10
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Volt olyan, hogy értekezleten ülve,vagy nagymamámnál a konyhában, de ezek nem voltak olyan megmagyarázhatatlanok,mert mindig olyan nő volt a közelben,aki tetszett.
2018. márc. 25. 09:11
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Egy 92 éves néni házában, takarítás közben. És nem, nem a nénire.
2018. márc. 25. 10:09
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
Órán a suliban bió órán. Annyira izgató a tanárnő...😋
2018. márc. 25. 13:29
 6/9 anonim ***** válasza:
94%
Moziban voltam és mellettem egy nagyon szép lány ült. A film előtt hallottam, hogy a hangja is nagyon kellemes és szép a mosolya. Mikor elkezdődött a film, a kezünk összért a kartámlán, és sokáig úgy is maradtunk. El sem hittem, hogy ez ilyen hatással van rám, percekbe telt mire lebeszéltem magam, hogy kimenjek a mosdóba kicsit helyretenni magam😄 19L
2018. márc. 25. 16:40
 7/9 Norela ***** válasza:
100%

A legfurább az volt, amikor egy nő ismerősömnél voltam nagyon régen, a konyhában voltunk és ő krumplit pucolt. Én pedig néztem. :D

A többi nálam átlagos, viszonylag könnyű hatni a fantáziámra. :)

30/N

2018. márc. 26. 08:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

#7 A krumpli pucolás tényleg nagyon vadító tud lenni. :D

Én a fogorvosnál indultam be egyszer, mondjuk meg lehet magyarázni, mégis csak egy vonzó nő fogdosta az arcomat, számat, hajolt olyan közel, satöbbi. De akkor is eléggé fura. :D Azóta is hozzá járok, ugyanolyan vonzó, de azért benedvesedni nem szoktam; akkor nem tudom, mi történt, de legszívesebben ráugrottam volna.

2018. márc. 27. 12:53
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Nem is tudom, hogy a 92 éves néni közelsége, a krumplipucolás vagy a fogorvos tűnik leginkább meglepőnek. :D

2018. márc. 29. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!