Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt eddig a legfurább helyzet, amikor felizgultál?
Olyan helyzetre gondolok, amikor teljesen váratlanul, talán megmagyarázhatatlanul tört rád a vágy, magad sem tudod hogy miért?
19L
Velem tavasszal meg nyáron fordulnak elő ilyen váratlan felizgulások. Buszon ülve velem is előfördult. Olyan buszunk volt, ami régebbi és tökre rázott. Ültem és nagyon rázkódott alattam a szék, végül azt vettem észre, hogy nagyon felizgultam.
Aztán egyszer szintén nyáron elmentem biciklivel meglátogatni a nagypapámat és mikor jöttem haza azt vettem észre, hogy a bicikli ülés kicsit hozzám dörgölőzött és erre benedvesedtem.
A legfurább az volt, amikor egy nő ismerősömnél voltam nagyon régen, a konyhában voltunk és ő krumplit pucolt. Én pedig néztem. :D
A többi nálam átlagos, viszonylag könnyű hatni a fantáziámra. :)
30/N
#7 A krumpli pucolás tényleg nagyon vadító tud lenni. :D
Én a fogorvosnál indultam be egyszer, mondjuk meg lehet magyarázni, mégis csak egy vonzó nő fogdosta az arcomat, számat, hajolt olyan közel, satöbbi. De akkor is eléggé fura. :D Azóta is hozzá járok, ugyanolyan vonzó, de azért benedvesedni nem szoktam; akkor nem tudom, mi történt, de legszívesebben ráugrottam volna.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Nem is tudom, hogy a 92 éves néni közelsége, a krumplipucolás vagy a fogorvos tűnik leginkább meglepőnek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!