Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok is ilyen reménytelennek tűnt a helyzet coming out után szülőnél?
Anyukámnak szerdán mondtam el. Először nem hitte el, nevetett, aztán elmondtam neki hogy barátnőm is van.. Ő meg kiakadt, sírt, azt mondta még fiatal vagyok, csak össze vagyok zavarodva, rá érek pasizni is csak felejtsem el ezt a hülyeséget mert nem normális. Megmondtam neki nyilván hogy ez nem így megy, érveltem higgadtan, de egyre rosszabb lett. Aztán utána nem szólt hozzám, este berontott a szobába hogy rohadt leszbi vagyok meg hogy számára ez micsoda szégyen, meg csak mondta mondta.. Csütörtökön elmondtam neki hogy másnap barátnőmnél alszok.. Megint kiakadt nagyon csúnyán. Aztán pénteken meg tegnap sem szólt hozzám.. Olyat is mondott hogy felejtsem el, őt innentől kezdve nem érdekli semmi, el is mehetek ha akarok..
Szerintetek ezt még helyre lehet hozni? Vajon megbékél?
Valaki nyugtasson meg legalább hogy náluk is ilyen volt a helyzet eleinte de azóta rendbe jött a dolog.. :(
Nem tudom. Hetero vagyok...de anyukad szegyellhetne magat.
Ha az en lanyom meleg lenne csak annyit kernek hogy ...nem tudom. Tanuljon rendesen meg ne cigizzen.
Pont nem erdekelne h milyen nemhez vonzodik.
Ez nem a te hibad es anyud inkabb elszegyellhetne magat. Hasonlit az enyemre ennyibol..mi nem is beszelunk.
22L
Arra kellene rájönni anyukádnak, hogy bármi is legyen a nemi identitásod, akkor is a lánya vagy ezt nem kellene elfelejtenie. Biztos hogy hirtelen hideg zuhanyként érte, és nem birta még feldolgozni. Ennek lehet több oka (szégyel téged, hogy saját nemedhez vonzodsz, szeretné ha hagyományos saját családod legyen gyerekekkel, ami igy elég necces, vagy esetleg kissé rugalmatlan a mai lazább normák iránt...stb)
Adj neki kis időt, nehéz megmondani, hogy ki-e békültök, mindenesetre elég rosszul reagálta a hírt és elég rugalmatlanul állt hozzád, ez egy rossz lépés volt tőle. Te viszont helyesen álltál a dolgokhoz, inkább a te szádból hallják azt hogy saját kapura játszol, mint mástól, és igen is nagy bátorságra vall ez a viselkedés. 26/f (félreértések elkerülése végett heteró)
Szia! Nálunk is hasonló a helyzet, bár én próbáltam előtte "rávezetni" a témára, amire persze mindig elég durván reagált.. borzasztóan homofób és igen, ahogyan előttem írták önző. Én sokáig nem tudtam, hogy a nőkhöz vonzódok inkább, ezért korábban próbálkoztam pasikkal, de soha nem volt jó semmi, minden egy nagy erőltetett hülyeség volt, amire hála istennek még időben rájöttem. Nekem is nehéz volt a felismerés és az elfogadás is, ezért gondolom neki is az, de nem várhatják el, hogy boldogtalanul, belekényszerítve egy hetero párkapcsolatba éljem le az életem.. sőt.. nem fogom megtagadni ÖNMAGAM, mert én ez és ilyen vagyok, ami ellen marhára nem tehetek, ha a feje tetejére áll, akkor sem.. nehéz dolog ez. Fogalmam sincs itthon mi lesz, amikor elé állok majd és megmondom kerek-perec, hogy anya, én bizony a nőkhöz vonzódom. Én elhiszem, hogy nekik is nehéz "feldolgozni", elfogadni még nehezebb, de akkor is a lánya vagyok.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!