Annyira szeretnék magam mellé valakit, de nő létemre teljesen reménytelennek tűnik a helyzet az eddigi tapasztalatok alapján. Mit tanácsos tenni?
Írjad le ide röviden az eddigi próbálkozásaidat. A fiatalok és mi idősebbek kitalálunk valamit!
Arc nélküli alakos fotó is jó lenne (ruhás is).
Na, itt majd kapsz leveleket százasával, hogy ők életed végéig melletted lesznek szerelemben. A többi 1000 pedig majd csak szimplán meg akar majd dugni szóval szemezgess.
Azt azért meg lehetne tudni, hogy szerinted miért alakultak így a dolgok? Akár privátban is, kíváncsi vagyok.
Hogy mit érdemes tenni? Először eldönteni, hogy változtatsz, aztán kitalálni, hogy hogyan, majd igyekezni azt megvalósítani. Mindezt úgy, hogy megengeded magadnak, hogy hibázz, és elismered a kis sikereidet is.
Jó felé gondolkozol, mert ilyenkor a hiba tényleg bennünk szokott lenni, és igyekezni kell javítani a helyzeten. Ha nagy a hiba, akkor nem megy könnyen, én is évek óta kínlódom az önmegreformálással, de történtek előrelépések, és ez a lényeg.
Azt tudom, hogy "átlagos, normális" nem leszek soha, inkább magamból igyekszem kihozni, amit lehet. Ezt javaslom neked is. Ne akarj más lenni, akarj inkább egy jobb te lenni.
Képet! Képet!
akár privátban is jöhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!